Angelina Jolie - Insarcinata?

 Revista VIVA
.
Zvonul ca Angelina Jolie este insarcinata si ca asteapta nu unul, ci doi copii prinde tot mai mult teren in America.

Angelina JolieIn momentul in care se creda ca Angelina si Brad, cel mai hot cuplu de la Holywood, este pe punctul de a adopta o fetita din Africa, tabloidele au rasturnat toate asteptarile, scriind ca cea mai sexy actrita este insarcinata.

Angelina Jolie ar fi aflat ca asteapta gemeni in cursul saptamanii trecute si imediat si-a schimbat obiceiurile. A refuzat un pahar de vin la ceremonia „Critcs Choice Awards. A fost vazuta band doar apa, in timp ce Brad si prietenii in compania carora iesisera in oras au comandat bere. In plus, se pare ca si-au anulat calatoria programata pentru Europa. Motive suficiente pentru ziare sa scrie ca actrita in varsta de 32 de ani e insarcinata…

Brad si Angelina sunt parintii a patru copii. In mai 2006, in Namibia, se nastea Siloh, fetita Angelinei si a lui Brad. In plus, cei doi mai au trei copii adoptati: Maddox, un baietel din Cambodgia, de 6 ani, Pax Thien, un vietnamez de 4 ani si Zahara, originara din Etiopia, in varsta de 3 ani.

Un prieten al cuplului a marturisit ca „sunt in culmea fericirii' si nu au renuntat la ideea de a adopta inca un copil, ceea ce inseamna ca familia se va mari considerabil.

Purtatorul de cuvant al actritei a refuzat insa sa comenteze aceste informatii.

Foto: www.askmen.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton