Roxana si Ana - Doua fete la inaltime

 Revista VIVA
.
Roxana Ciuhulescu, vedeta cu cele mai lungi picioare din Romania, se poate mandri cuun nou record: fetita ei frumoasa, care la trei luni este deja alintata bliturilor. V-o prezentam pe Ana Cleopatra, cel mai mic star din showbiz.


Roxana, cum s-a schimbat viata ta de cand esti mama?

De cand sunt mama stau mai mult acasa si, daca inainte nu suportam sa stau prea mult in casa, acum imi este tare drag sa petrec cat mai mult timp cu fiica si sotul meu. Ei sunt cei mai importanti pentru mine. Cel mai greu imi este ca nu mai am atat de mult timp sa fac sport, imi lipseste enorm.

Roxana Ciuhulescu, Ana Cleopatra

Cum au fost primele zile acasa alaturi de bebelus?
Foarte grele, sufeream de cate ori o vedeam ca plange si ma simteam neputincioasa. Din cauza asta am slabit 16 kg in prima luna. Cu timpul m-am adaptat si am invatat ce trebuie sa fac. Am avut si noroc ca mi-au fost alaturi mama, dar si Veronica, dadaca micutei. Cu siguranta la al doilea copil imi va fi si mai usor, acum stiu ce am de facut.

Va mai doriti si alti copii?
Ne dorim si un baietel. Eu am un frate care este cu sase ani mai mare decat mine si este tare frumos sa ai frati. Numai ca imi doresc inca un copil repede ca sa fie diferenta mica intre ei, sa creasca impreuna. Stiu ca este greu, dar pentru ce traim daca nu avem copii?

Sotul tau a fost alaturi de tine?
Da, a fost, dar mai putin decat mama sau Veronica, pentru ca el munceste foarte mult. Am avut multe de invatat de la Oana Cuzino, ea mi-a recomandat ca dupa nastere sa chem o moasa care sa ma invete cum sa-i fac baita si masaj bebelusului, astfel ca Ana are parte de doua, trei ori pe saptamana de o baita cu scufundari si de un masaj specializat din partea Vaniei Limban, moasa ce lucreaza in particular, dar si la Spitalul Universitar.

Ai oscilat mult intre o clinica privata si Polizu. Ai considerat ca prima varianta e cea mai buna?
Mi s-a parut normal si civilizat sa nasc la o clinica particulara (EuroClinic), unde sa platesc taxa de spitalizare si restul la sfarsit, nu sa stau cu grija mereu ca trebuie sa dau bani la anestezist, doctor sau infirmiere. Ca sa nu mai vorbesc de conditiile foarte bune din spitalele particulare. Si daca stam sa ne gandim ca o femeie naste in medie o data sau de doua ori in viata, aceasta experienta trebuie tratata cat mai bine.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton