Olivier Martinez: Liber si feroce

 Revista VIVA
.

Olivier Martinez: Liber si feroce

Olivier Martinez: Liber si feroce

Olivier Martinez joaca intr-un rol inedit in filmul „Sange si ciocolata. Interpreteaza un vampir-varcolac. Nu este singurul eveniment din viata lui recenta: Olivier s-a despartit de Kylie Minogue, dupa o relatie de 4 ani.

Olivier Martinez

Ti-a placut ca in acest film varcolacii nu aveau parte de transformari grotesti si ca nu erau rai?
Mda… Acesta a fost unul din elementele care m-au convins sa accept rolul pentru ca, atunci cand joci, nu stii cum ies efectele speciale cand porti machiaj. Uneori e bine, alteori cazi in ridicol. In cazul de fata am fost sigur ca personajul meu va fi un lup adevarat si asta mi s-a parut cool.

Am auzit ca ai avut posibilitatea sa adopti un caine lup. E adevarat?
Nu, unul din producatori a adoptat un lup si i-a dat numele meu. Deci exista un lup in America pe nume Olivier.

In America? Credeam ca in Romania.
Nu, e vorba despre America. In Romania lupii nu sunt protejati, pentru ca sunt o multime. In America trebuie sa ai grija de ei pentru ca se stinge specia.

Unde locuieste lupul tau?
Cred ca in rezevatia naturala din Wyoming. Nu stiu sigur, dar cred ca e unul mare.

Te-a speriat lucrul cu lupii?
Nu. Lupii iti miros frica si apoi devii prada lor potentiala. Mi-e frica de mor de crocodili, de exemplu, dar nu de lupi.

De ce tocmai de crocodili?
Poate ca intr-o alta viata m-a muscat unul. Nu stiu. Dar intelegi cand cineva are fobia paianjenilor sau a serpilor de ce pateste asa? Cand vezi un crocodil de 5 sau 6 metri, nu stiu ce sa zic, lupii par mai OK.

Ai avut accidente pe platou cu animalele?
Nu. Nimeni nu a fost muscat. Erau, desigur animale salbatice si ni s-a zis ca sunt imprevizibile, dar ce sa facem? Suntem actori si, uneori, in meseria noastra ne asumam riscuri…

Cum a fost sa lucrezi cu o regizoare nemtoaica?
Te referi la faptul ca e femeie, sau ca e nemtoaica? Nu am ales niciodata un rol pe baza nationalitatii regizorului. E nemtoaica, bravo ei. Daca era italianca, la fel. Imi place sa lucrez cu oameni diferiti de mine. Cat priveste lucrul cu o femeie, a fost prima mea experienta de acest gen si mi-a placut.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton