Olivia Steer si Andi Moisescu - Totul pentru David

 Revista VIVA
.
„David este prioritatea numarul 1, prioritatea zero de fapt. Cand l-am vazut, mi-am dat seama ca el este TOTUL. (Olivia)

Olivia Steer, Andi Moisescu, DavidCum te mentii in forma?
O: Secretul e alimentatia. Am obsesia mancarii sanatoase. Mananc pui, lapte, oua de la tara si foarte multe legume si fructe crude, beau multa apa. M-am reorientat spre o alimentatie cat mai naturala, echilibrata, fara E-uri sau conservanti, motiv pentru care painea o fac in casa o data la doua zile. In trei ore se umple casa de un miros de paine proaspata…

Andi, spontaneitatea si umorul sunt marcile tale inregistrate…
A: Iti spun eu cum e cu spontaneitatea. Cea mai buna e cea pregatita si repetata la sange.

In emisiunea ta, „Apropo TV, razi foarte mult. Cu altii si… despre altii. Ti s-a intamplat vreodata sa te intalnesti cu vreo vedeta de care ai facut haz? Te-a tras de urechi?
A: Mi s-a intamplat, dar nimeni nu s-a exprimat. De altfel, nici nu ar pica ei intr-o situatie foarte buna daca s-ar supara. Genul de umor pe care incerc sa-l practic in emisiune e unul destul de subtil si daca te superi e mai rau.

Faci „Campania de bun-simt…
A: Da, continui cu ea si incep una noua, o campanie anti-furat, in care incerc sa sesizez opinia publica de un fapt periculos si anume ca am inceput sa acceptam furtul ca pe un lucru normal. Ceea ce e periculos, pentru ca nu cred ca mai sunt foarte multi parinti care le spun copiilor ca e urat sa fure. Am auzit fraze de genul: „Domle, lasa sa fure, macar sa faca ceva pentru noi. Campania va fi foarte simpla: vor fi povesti adevarate, spuse de personalitati. Se numes-te „Si eu am fost furat in Romania.

Faci lucrul acesta crezand ca David va creste intr-o lume mai civilizata?
A: Sper asta. Daca aici nu va fi o lume mai civilizata, va trebui sa cautam una unde sa creasca David.

Faceti des matinalul cu el? Cine se trezeste primul? Voi sau el?
A: El ne da trezirea si noi ne sculam amandoi pentru ca nu accepta sa stea singur.

Am citit undeva ca are o olita de noapte care face si masaj…
A: Nu e adevarat. Are o singura olita, una normala, pe care nu da doi bani.

Dar cum i-ai face olitei reclama ca sa-l convingi pe David?
A: Cata publicitate am vazut eu in viata mea, pana acum n-am reusit sa-l fac sa-i atraga atentia olita normala.

Unde evadati cand vreti sa fiti doar voi doi?
A: Placerea noastra e sa plecam in trei, nu neaparat in doi. Ne place sa iesim in trei oriunde. La munte, la mare, in parc cu rolele si cu caruciorul.

Nadine Vladescu, Fotograf Sebastian Enache, Stilist Cristina Craciun, Machiaj Dana Argesan, Coafura Cristina Trohani (Cristina Trohani Hair Studio), Vestimentatie Olivia: Escada. Fotografiile au fost realizate la British Gallery. Multumim pentru sprijin.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton