Oana Frigescu - Despre divort si noua ei viata

 Revista VIVA
.

La 30 de ani, Oana Frigescu trece prin cea mai mare incercare a viatii ei. Divortul de Andrei Badiu a devenit subiectul preferat al tabloidelor, iar speculatiile pe tema despartirii celor doi continua sa umple paginile ziarelor. In exclusivitate pentru VIVA!, Oana spune care este adevarul.

Cred ca divortul este intotdeuna finalul unui esec. Daca implica si alte persoane dragi, atunci poate deveni cu adevarat traumatizant. Exista multe forme de divort. Unele aduc durere maxima,
altele vin in urma unei vieti de cuplu regretabile si atunci vin ca o izbavire.

Cat la suta este adevarat din ce au scris tabloidele?
Daca ar fi sa acuz pe cineva ca nu a fost in totalitate onest, nu as da vina pe tabloide. Sotul meu si cu mine stim cel mai bine cum au stat lucrurile, desi el insista sa deformeze adevarul fara a tine cont de faptul ca ii afecteaza viitorul fetitei noastre. Din acest motiv m-am abtinut de la orice detalii. Fiecare tabloid incearca sa scoata maximum de senzational din asta dar noi, ca parinti, avem obligatia macar sa minimalizam, daca nu putem sa evitam orice impact ulterior asupra Mariei.

Te consideri o femeie puternica?
Sunt puternica pentru ca am realizat ca nu sunt singura. Simt, in fiecare zi, ca am alaturi oameni minunati care, desi nu fac parte din familie, m-au sustinut ca pe propriul lor copil si fata de care nutresc un imens respect si o dragoste pe masura. Pentru o asemenea sustinere nu te poti revansa niciodata!

Crezi in destin?
Dupa parerea mea, destinul nu e nicidecum batut in cuie. Din fericire, toate sunt oranduite cu intelepciune, este lasat la indemana fiecaruia sa aleaga o cale sau alta in fiecare imprejurare care cere o optiune.

Te simti o victima?
Nicidecum. Victima este cel care, lovit fiind, ramane jos, acceptand acest statut. Cel care se ridica si continua sa lupte este un invingator, mai puternic acum pentru ca poarta cu sine forta care l-a ridicat, forta venita din dragostea si sustinerea celor din jur.

Te-as intreba despre violenta fizica… Te-ai gandit in acele momente la femeile care trec prin asa ceva? Ce sfat le-ai da?
Ce sfat le-as da? E usor sa dai sfaturi cand nu cunosti drama din spatele fiecarei femei. Firesc ar fi sa nu se autocondamne la un trai nimicitor. Sa nu uite faptul ca fiecare dintre noi avem dreptul la demnitate umana. Sa inteleaga ca prima brutalitate va fi una dintr-un sir nesfarsit. Trebuie sa respinga din start un astfel de tratament, altfel vor deveni victime permanente.

Exista o scuza a barbatilor care fac asta?
Un astfel de comportament este expresia unei mari neputinte, nicidecum a barbatiei sau iubirii. Ce scuze ar putea exista?!

Esti sensibila la parerile celor din jur?
Fireste ca sunt. Cu totii traim intr-o societate. Constient sau nu, ne raportam si la parerile celor din jur, dar ideal ar fi sa tinem cont de ele in masura in care vin din partea unor oameni cu un punct de vedere obiectiv, in cunostinta de cauza.

Ce rol au avut parintii tai in povestea asta?
Au jucat rolul celor care si-au dorit din suflet sa consolideze relatia noastra. Au preluat din sarcinile noastre pentru a ne putea adapta vietii de familie in trei, fara a simti vreo incorsetare. Au trecut peste toate, acceptand mari umilinte, numai din dorinta de a nu crea resentimente. Din nefericire, ei puneau caramida peste caramida la temelia noii familii, iar de cealalta parte se actiona cu buldozerul.

Luana Danet, Fotograf Cornel Lazia, Stilist Ana Andrei, Machiaj Andra Manea, Coafura Cristina Trohani (Cristina Trohani Hair Studio), Vestimentatie Prada, Dolce&Gabbana (Mengotti), Posh Market, 109 (molecule-f.com), Iris Serban, Musette, Accessorize, Meli Melo

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton