Motive de mandrie

 Revista VIVA
.

Avem un motiv de mandrie: conform raportului 2012 European Attractiveness Survey, Romania este mai atractiva decat Cehia, Turcia, Elvetia, Olanda, Italia, Spania si Suedia din punctul de vedere al investi-tiilor pe urmatorii trei ani. Extrapoland, mandria noastra poate merge mai departe.

In fond, si roman­Luana Danetcele sunt mai atractive decat femeile din tarile mai sus mentionate. Dovada se afla pe coperta VIVA! Madalina Ghenea, superbul model din Slatina, des­coperit la 14 ani de un agent care a trimis-o direct la Milano, a ajuns sa faca furori de la Hollywood pana la Cannes si inapoi.

 

In timp ce presa lanseaza tot felul de supozitii despre viata ei amoroasa, Madalina merge mai departe, isi pastreaza aerul misterios si semneaza contracte din ce in ce mai avantajoase (pag. 48). O alta frumusete, motiv de mandrie nationala, Monica Barladeanu (pag. 62), isi continua ascensiunea: a fost aleasa imaginea unui brand de bijute­rii cu diamante si a aparut pe covorul rosu de la TIFF (pag. 26) la premiera filmu­lui regizat de Tudor Giurgiu „Despre oameni si melci, unde are un rol principal. Seria frumusetilor nu se opreste insa aici: Carmen Bruma (pag.38) va preda o lectie de echilibru si viata sanatoasa, iar prim-balerina Operei Romane, Monica Petrica (pag. 88), a acceptat sa interpreteze pentru VIVA! rolul de „eternal diva.

Nu in ultimul rand, nu ratati sectiunea speciala dedicata petrecerii de 13 ani a revistei VIVA: red carpet, tinute stralucitoare si vedete cat cuprinde! O vara frumoasa si fierbinte.

Luana Danet, Redactor – sef VIVA!

 

 

 

 

 

 

Foto: Sebastian Enache

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton