Scapa de grija ridurilor cu noile creme cu extract de mar!

 Revista VIVA
.

Compania Studio Moderna a lansat in aceasta primavara inovatoarele cosmetice antirid Ivyss Malus Domestica, care contin un extract natural de mar ce revolutioneaza in industria cosmetica anti-imbatranire a secolului XXI.

Produsele Ivyss protejeaza longevitatea celulelor stem ale pielii, intarzie imbatranirea celulelor esentiale, cresc vitalitatea celulelor stem ale pielii si combat imbatranirea tenului.

Ivyss Malus Domestica Day Perfect Elixir
O crema de zi catifelata cu extract de celule stem din mar, care reduce ridurile cu pana la 27% in doar 4 saptamani. Hidrateaza intens pielea si ii confera un aspect matifiat, iar sistemul UVA/UVB ofera protectie suplimentara impotriva imbatranirii tenului cauzata de lumina solara.|
Pret: 149 lei

Ivyss Malus Domestica Night Renewal Booster
Un produs cosmetic de noapte, puternic hidratant, cu extract de celule stem din mar, recomandat pentru cresterea vitalitatii celulare si reducerea ridurilor. Crema este imbogatita cu vitamine si ulei de argan pretios, recunoscut pentru efectele sale de netezire si tonifiere a tenului si ridurilor.
Pret: 99 lei

Ivyss Malus Domestica Lip & Eye Flash Program
Ser rapid absorbabil, cu extract de celule stem din mar, incetineste procesul de imbatranire a zonelor sensibile din jurul buzelor si ochilor. Cu acest preparat hranitor si inodor, netezesti vizibil liniile fine si ridurile de expresie ale pielii delicate din jurul buzelor si ochilor.
Pret: 39 lei

Gama Ivyss Malus Domestica poate fi comandata pe www.ivyss.ro.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton