Lindy Rama si Michael Klim - O familie model

 Revista VIVA
.
Ea este una dintre cele mai frumoase printese din Bali, el e multiplu campion mondial la natatie si amandoi sunt parintii a doi copii superbi, Stella si Agung Rocco.

Lindy Rama, Michael Klim Largim sfera de interes in ceea ce priveste Casele Regale de pretutindeni si facem o oprire in Tasmania (unde a copilarit printesa noastra), tara care, deloc stylish la prima vedere, isi are insa lumea ei buna. Sigur ca de aici se pot face numeroase jocuri de cuvinte daca ne gandim ca subiectul prezentului articol este, in principal, Lindy Rama, printesa care pare sa aiba tot: un corp perfect, un sot model si doi copii minune. Dupa ce Lady Isabella Harvey a aratat ca si sangele albastru merge mana in mana cu stralucirea shootingurilor bine facute, nurii regali n-au mai reprezentat un subiect tabu. Asa se face ca acum densitatea printeselor-model a crescut considerabil, trendul raspandindu-se chiar si in tari care, pentru cei mai multi, nu promiteau nimic din acest punct de vedere.

„Cealalta printesa a Tasmaniei

Acesta a fost primul „nume de cod cu care s-a ales Lindy in perioada copilariei din Hobart, capitala Tasmaniei. „Prima printesa era nimeni alta decat Mary Donaldson, actuala printesa a Danemarcei si sotie a printului mostenitor Frederik. Lindy a crescut nu departe de casa in care a locuit Mary, insa drumurile lor s-au separat cand Rama s-a mutat impreuna cu toata familia ei in Bali. Nepoata a regelui din Denpasar (Bali), Lindy este fara indoiala cea mai frumoasa printesa din Bali, una dintre cele mai bine imbracate celebritati din lume si, din pacate, doar un manechin in plus care vrea sa calce pe urmele lui Kate Moss. Cu toate acestea, popularitatea ei a crescut considerabil din momentul in care s-a casatorit cu supervedeta din sport, Michael Klim, celebru record breaker si multiplu campion mondial la natatie.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton