Lili Sandu - "Broadway, Here I Come!"

 Revista VIVA
.

Lili SanduCum se simte Lili Sandu la 30 de ani? Exact asa cum arata, adica perfect. Dupa o vara fierbinte, vedeta se pregateste sa plece in vacanta in America.

Toata vara ai luat parte la cele mai cool petreceri de pe litoral in calitate de gazda a emisiunii Midnight Sun Tour de la Euforia TV. Cum a fost aceasta prima experienta ca prezentator tv?
Am avut o vara incendiara din momentul in care am acceptat oferta de a fi gazda emisiunii Euforia Midnight Sun Tour. A fost o noua provocare in domeniul televiziunii, urasc ideea de plafonare, simt in permanenta nevoia de schimbare, de a cunoaste si a experimenta in ceea ce priveste activitatea profesionala.

Ai facut numeroase interviuri cu personalitati. Care a fost cea mai interesanta?
Sara La Fontaine este un foarte cunoscut chef bucatar, care, desi are o emisiune de succes difuzata in peste 20 de tari, este o
femeie cu picioarele pe pamant. De asemenea, Michael Bolton a fost foarte sociabil, Oceana foarte deschisa si prietenoasa, dar si Loredana, alaturi de care am si petrecut cateva zile in Laponia la evenimentul global Midnight Sun, unde a si sustinut un super concert.

Cu aceasta ocazie, ai fost nevoita sa lucrezi noaptea. Ti-ai dat programul peste cap?
Nu pot spune ca mi-am dat programul peste cap, pentru ca si inainte, in weekenduri aveam concerte care se aflau la ore tarzii. Dar, oricum, am avut grija sa recuperez in timpul saptamanii, cand am respectat cu strictete orele de somn, cel putin 10.

Ai lansat un nou videoclip, in care ai un look super sexy, asa cum ne-ai obisnuit. Cine se ocupa de imaginea ta?
Nu am un stilist personal, dar am norocul ca printre cunoscutii mei sa existe persoane avizate, carora le cer sfatul de cate ori am de filmat un videoclip sau pentru vestimentatiile pentru scena.

VEZI GALERIA FOTO LILI SANDU

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton