Kate Beckinsale - Cea mai sexy femeie din lume

 Revista VIVA
.

Actrita a marturisit ca e fascinata de sani, tocmai pentru ca pe ai ei ii considera prea mici. Mai mult decat atat, lui Kate i-ar fi placut sa aiba un bust ca al lui Queen Latifah.

Sotul meu, regizorul
Inainte de relatia cu Len Wiseman, Kate Beckinsale a fost vreme de 9 ani iubita actorului galez Michael Sheen (coleg de platou cu ea in „Underworld (2003), „Underworld Evolution (2006) si „Underworld 4, anuntat pentru 2011). In 1999, se naste micuta Lily Mo Sheen, primul (si singurul) copil al cuplului.

Povestea celor noua ani de iubire plus un copil superb s-a incheiat insa in 2003, dupa ce Beckinsale si Sheen s-au mutat din Londra in L.A. S-a spus ca, de fapt, actrita si-a parasit iubitul pentru a fi cu Len, ceea ce, sigur, Kate a negat. Intrebata fiind daca l-a inselat sau nu pe Michael Sheen cu regizorul lui „Underworld, actrita a marturisit: „Da, am fost monogama. Mi se pare destul de ciudat cand aud replici de genul «O, ce femeie usoara!». Sau «L-a parasit pe tatal copilului ei si a fugit cu altcineva». Dar, uitati-va putin in jurul vostru si spuneti-mi cine s-a mai culcat doar cu doua persoane in zece ani. S-ar putea sa fiu singura.

Dupa doar noua luni de relatie, Len a cerut-o de sotie, iar pe 9 mai 2004 s-au casatorit. In timpul ceremoniei, Wiseman i-a daruit si micutei Lily un inel si a cerut-o si pe ea in casatorie. Luna de miere si-au petrecut-o in San Lucas, Mexico, acolo unde Kate a fost fotografiata purtand niste bikini pe care scria „Mrs. Wiseman.

Kate Beckinsale, in curand
Prima luna a acestui an aduce filme must-see in cinematografele din Romania. Si daca tot veni vorba de frumoasa (pardon, sexy… cea mai sexy!) Kate Beckinsale, atunci afla ca o vei putea vedea in „Everybodys Fine, un film in regia lui Kirk Jones in care joaca alaturi de Robert de Niro.

Claudia Cosma, Fotografii Hepta, Cinemagia, Northfoto
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton