Julianne Moore - Barbatii prefera roscatele

 Revista VIVA
.

Julianne Moore – Barbatii prefera roscatele

Julianne Moore – Barbatii prefera roscatele

Anii 80 au insemnat pentru cariera ei soap opera, miniserii de televiziune neglijabile, pana in 1993, cand rolul partenerei lui Harisson Ford din 'The Fugitive a facut sa salte inima de vulpoi batran a lui Steven Spielberg.

The Hours (2002)

Are o viata de familie fericita, alaturi de Bart, cel care o scoate permanent din carapacea de timiditate pe care si-a construit-o inca din copilarie. Mica Julie Anne era roscata, pistruiata, tocilara si ascultatoare, deci… timida. Ce copil de bun simt si-ar face prietena o asemenea creatura? 'In scoala generala eram o tocilara ca la carte. Exista mereu un copil care e intotdeauna prea scund, poarta ochelari, nu poate face sport. Ei bine, eu eram in toate aceste feluri. In plus, si-a petrecut primii ani mutandu-se dintr-un colt in altul al lumii, tatal ei fiind judecator militar iar mama asistent social cu misiuni nobile peste tot. De aceea acum, pentru ea, stabilitatea familiei proprii este nepretuita.



De la Ofelia la soap opera

Intr-un interviu acordat imediat dupa turnarea 'Orelor Julianne a fost intrebata daca se considera frustrata pentru ca a cunoscut celebritatea mult mai tirziu decat restul actritelor. Contrar asteptarilor, a raspuns ca celebritatea nu a motivat-o niciodata iar teatrul, prima ei dragoste, a fost suficient in sine. A jucat de la varsta de 23 de ani fara intrerupere, si nu pe orice scena. A fost Ofelia in 'Hamlet la prestigiosul teatru Guthrie din New York. Tot atunci s-a si maritat prima oara cu un indian de treaba, dar se pare ca nu au functionat chakrele, karma, etc. Divort 2 ani mai tarziu. Anii 80 au insemnat pentru cariera ei posibilitatea… anonimatului. Soap opera, miniserii de televiziune usurele si neglijabile, pana in 1993, cand rolul partenerei lui Harisson Ford din 'The Fugitive a facut sa salte inima de vulpoi batran a lui Steven Spielberg. A jucat in 'Jurassic Park, apoi un rol de comedie alaturi de Hugh Grant ('9 luni, filmul acela pe care il tot revedem in preajma revelionului, la televiziuni fara buget mare) dar si in 'Surviving Picasso, unde a interpretat o mare iubire a artistului, pe Dora Maar. Alta viata! Partener i-a fost aici Sir Anthony Hopkins, idolul ei. Va mai avea ocazia sa isi admire maestrul in 'Hannibal. In pauza, a facut un rol de starleta porno melancolica si materna in 'Boogie Nights, film pe care barbatii l-ar vrea la fel de lung precum 'Tanar si nelinistit. Inchiriati caseta si veti intelege de ce. Noi am inteles, vizionand acest film, ca exista actrite care pot juca orice, egal de credibil: de la fecioara la tarfa, de la mama nevrotica la expert in arme nucleare. Se cheama talent. Cu T mare.

De Iuliana Alexa; Fotografii: http://www.imdb.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton