Jojo si Catalin Catoiu - Viata e roz

 Revista VIVA
.

Jojo si Catalin Catoiu – Viata e roz

Jojo si Catalin Catoiu – Viata e roz

„Lucram pentru televiziuni diferite si iubim ceea ce facem, ne sustinem reciproc, iar eu sunt cel mai mare fan al lui. Timpul liber nu ne surprinde inventand activitati pentru ca suntem amandoi foarte spontani, spune Jojo.

Jojo, Catalin Catoiu

Dragostea pluteste in aer
Catalin, ceva mai rezervat, nu o scapa pe Jojo din ochi, in timp ce ea se purta ca o pisica rasfatata. Dialogau din priviri si in orice spunea, Jojo cauta parca aprobarea lui Catalin, caruia i se adresa tandru cu „iubitule. Am aflat ca Jojo s-a lasat de fumat in toamna, viciu pe care l-a inlocuit cu tricotatul. Am facut un efort de imaginatie si mi-am inchipuit-o in pauzele de la filmarile pentru „Divertis cu andrelele in actiune. Catalin stia totul despre lana, unde se gaseste cea de calitate si cat de greu ii este iubitei lui cand ramane fara materie prima! Jojo a cucerit intrega echipa, unul cate unul, cu felul ei cald si apropiat de a se purta. Din cand in cand, sedinta foto era intrerupta de admiratorii aflati pe partie care doreau sa faca o poza cu Jojo, vedeta lor preferata. Nu s-a aratat deloc agasata sau plictisita, ci foarte comunicativa si interesata de fani. Se afla de prea multi ani in atentia publicului sa nu se fi obisnuit cu acest tratament. Acum lucrurile s-au „agravat si poate ca nu e cel mai placut lucru sa-ti traiesti viata sub lupa. Jojo clarifica situatia spunand: „Pe mine ma bucura parerile celor apropiati care se bucura vazandu-ma fericita. Presa scrie de bine sau mai putin de bine, adevarat sau mai putin adevarat. Nu ma flateaza si nu ma oboseste nimic, poate doar din cand in cand lipsa bunului simt. Sunt Jojo si voi fi aici si peste 10 ani si voi iubi si atunci cu aceeasi pasiune pentru ca pur si simplu imi place sa iubesc si sa fiu iubita. Restul nu conteaza. Este discursul unei femei mature, responsabile si pentru o clipa am uitat ca Jojo are 25 de ani, ca nu mai e de ceva vreme o adolescenta, chiar daca arata ca o liceana pusa pe sotii. Diferenta de varsta dintre cei doi este de 20 ani si nu poti opri intrebarea care tot iti vine in minte: „Sa fie asta o problema? Desigur, e vorba de un cliseu pe care cei doi il demonteaza prin relaxarea cu care traiesc in aceasta relatie. Ei cred ca: „sufletele nu au varsta. Cand doi oameni se iubesc, sufletele lor se ingemaneaza si se ridica deasupra tuturor lucrurilor pamantesti: varsta, religie, pozitie sociala sau rasa. Asa a fost si-n cazul nostru.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton