Iulia traieste momentul in public

 Revista VIVA
.

„Vai ce draguta e! este, in acest context, o expresie pe care poti s-o lasi gaj la banca, atunci cand vrei sa-ti iei credit. Vedetele care reusesc sa smulga vorba asta din gura doamnei Papadopol de la sapte, intr-o discutie la coada la supermarket cu doamna Bistriceanu, sunt ca si rezolvate, reusite in viata, celebre, cu salariu secret si masina moca de la reprezentanta Fitze SRL, dealer de masini aduse tocmai de la Hollywood. Iulia cade in categoria asta, insa se ridica si merge mai departe, pentru ca are o calitate in plus, pe care am fost capabil s-o zaresc printre cuvintele ei, perfect adaptate pentru reviste glossy, cu font auriu in titlu. Iulia e cam desteapta. Nu desteapta in sensul in care invata cuvintele de la PR, cateva predicate, doi vectori de continut si o linie de comunicare. Desteapta in sensul acela mai adanc, in care iti conduci viata ca pe un tir incarcat cu explozibil pe o strada ingusta: cu mare atentie la cele mai mici miscari si vorbe. Si fara sa te dai jos vreodata din cabina s-o iei la fuga, cum ai fi tentat.

Iulia Vantur, Lucian Mandruta

Se zice ca in meseria asta trebuie sa vrei foarte tare ca sa reusesti. Asa am crezut si eu, dar ce sa vezi: sunt o multime de nefericiti care vor si acum, de o suta de sefi le-au spus ca vor degeaba in ultimul deceniu. Nu, in meseria asta trebuie sa fii vedeta de cand intri in camera, iar Iulia stie asta. Si nu e vorba de nas pe sus sau aere de inaccesibila. Sa fii vedeta e mai greu: o secunda de intarziere cand raspunzi, gesturi lente, aer regesc, miros de tamaie in preajma (habar n-am de unde, ca sigur nu venea de la biserica). Detalii perfect bibilite. Raspunsuri in care se recunosc o mie de oameni, nu doar tu. Vedeta nu e ca ea. E ca tine, daca ai fi avut mai mult noroc in viata… Asta e senzatia cu care trebuie sa ramai, chiar daca norocul n-are nicio legatura cu ea!

Dar nu v-am spus daca imi place de Iulia. Ca sa intelegeti raspunsul, va spun ce ei am uitat sa-i zic: n-am vazut-o niciodata la televizor! Doar am mancat struguri cu ea intr-o sala de dans si-am inghitit samburii fara nicio grija fata de apendicita care vine peste sase luni. Cui ii pasa de ce se-ntampla peste sase luni? Sigur nu Iuliei, si, dupa ceva timp cu ea, nici tie…

Iulia traieste momentul in public. Iar viata ei e deja meseria ei. Drept pentru care nu stiu sa va zic daca am fost impreuna la serviciu sau fiecare la o discutie cu cineva. Nu stiu (si asta e important pentru self-esteem-ul meu) care e raspunsul la cea mai importanta intrebare din viata a doi oameni care se intalnesc prima oara: Iulia, a fost in timpul tau liber sau erai invoita, ca si mine, de la birou?

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton