Heidi Klum - Are o familie pestrita

 Revista VIVA
.

Heidi Klum – Are o familie pestrita

Heidi Klum – Are o familie pestrita

Una dintre cele mai frumoase femei din lume e adjudecata pe viata de un negru cu voce splendida. Heidi Klum si Seal asteapta al doilea copil, iar ea, culmea, inca prezinta pentru Victorias Secret'.

In sfarsit, zburdalnica Heidi Klum s-a linistit in plan personal, isi lauda peste tot sotul pentru abilitatile lui de tata, pentru faptul ca schimba scutece fara nici o jena si ca o face cu toata dragostea de care putini barbati sunt capabili. Cu atat mai mult cu cat fiica lor mai mare, Leni, e a altcuiva. Tatal fetitei e Flavio Briattore, un playboy tomnatic si foarte bogat, a carui pasiune pentru automobile si curse de masini nu este intrecuta decat de cea pentru top-modele. Nici Seal nu a avut standarde mai scazute, in palmares le-a trecut si pe Tyra Banks, si pe Tatjana Patitz, doua top-modele care au stabilit standardele perfectiunii in anii 90. Heidi insa l-a facut tata.



Doamna mea si fiica mea sunt cele mai importante pentru mine. Am visat toata viata sa am ce am acum. Ma simt complet', spunea el inainte de nasterea lui Henry. Acum asteapta un al doilea copil pe care Heidi il va naste, foarte probabil, in decembrie. Ma bucur enorm sa anunt ca Heidi, Leni, Henry (baietelul lor de nici un an) si eu asteptam un membru nou in familie' a spus Seal, mandru, revistei People'. Suntem extraordinar de fericiti ca avem din nou aceasta experienta', a mai spus el. Probabil ca si Heidi simte la fel, fara sa-si faca, precum restul femeilor, probleme pentru silueta. Intrucat, la nici trei luni dupa nasterea baietelului Henry, Heidi Klum a prezentat lenjerie intima pentru Victorias Secret' si zau ca arata de parca nu ar fi nascut niciodata!

Seal i-a cantat Kissed By a Rose' (apropo, Heidi are si o specie de trandafir botezata cu numele ei – Heidi Klum'). Are picioarele asigurate pentru 2 milioane de dolari (asigurarea la o asemenea suma a implicat evaluarea drastica a bunurilor' in termeni de lungime, finetea pielii, forma si, la final, nu s-a gasit nici un cusur) si nu-si permite sa se faca de rusine.



Alte atuuri ale blondei? Zambetul ei (inspirat numit de cineva de 100 de wati') si personalitatea de nemtoaica glumeata si mancacioasa, de femeie cu picioarele pe pamant, care nu se teme nici de un kilogram in plus, nici de riduri, nici de facut copii, pentru ca oricum are toate calitatile. Iar lumea pe care o femeie ambitioasa incrancenata ar cuceri-o cu greu, pentru ea e la picioare. La picioarele ei de 2 milioane de dolari.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton