[FOTO] În culisele emisiunii Teo Show

 Adina Rosetti
.

Una dintre cele mai aşteptate emisiuni ale grilei de toamnă şi cea mai aşteptată revenire pe micul ecran, Teo Show, a debutat cu o audienţă impresionantă la Kanal D. Revista VIVA! a trăit emoţiile şi atmosfera din platoul primei ediţii.

 

 

E agitaţie mare într-unul dintre studiourile Kanal D, aflat în spatele pavilionului Romexpo. Câteva zeci de oameni fac ultimele pregătiri pentru prima ediţie a emisiunii Teo Show. Emoţiile sunt cu atât mai mari cu cât această primă ediţie echiva­lează cu întoarcerea vedetei pe micul ecran. Sunt avertizată de cei din spatele camerelor că Teo e foarte emoţionată şi, uitându-mă la ea, îmi dau seama că au dreptate. Clipeşte des şi se mută de pe un picior pe altul, apoi merge în back-stage şi îşi repetă intrarea, anunţându-i pe operatorii de la camere în ce loc se va opri. În timp ce primeşte ultimele retuşuri la machiaj, Teo întreabă câte minute mai are. Aud vocea unei femei care anunţă: „4 minute! Hai, baftă!. În studio agitaţia se transformă treptat într-o linişte apăsătoare. „3 minute!, strigă aceeaşi voce. La un moment dat, aud numai sunetul scos de aparatul de aer condiţionat şi, imediat, vocea: „1 minut! Hai, să ne concentrăm!.

Imediat după genericul emisiunii, Teo intră în platou complet schimbată. Nici urmă de emoţii, de parcă nu ar fi lipsit nicio zi din faţa camerelor. „În momen­tul în care îţi proiectezi în cap stadioa­nele, te apucă o paralizie aşa, de la şira spinării, până jos. Dacă îţi scoţi din cap chestia asta şi încerci să îţi imaginezi că nu se uită nimeni la tine, în afară de operatori, este perfect. Dacă îţi imagi­nezi şi îţi proiectezi în minte sute de mii de oameni, mori, pentru că orice spui pică rău cuiva. «Bună ziua!», zici. Dar unuia i-a mers prost şi te înjură. Cum o dai, pentru cineva iese prost şi atunci te gândeşti cum s-o dai în aşa fel încât măcar 80 % dintre cei care te privesc, din stadioanele alea, să zică: «Bună ziua şi ţie!», îmi povesteşte Teo după emisiune, când o întreb cum de a putut să îşi stăpânească atât de bine emoţiile.

Înainte de intrarea în direct, aflasem că invitată va fi Mihaela Rădulescu. În scurt timp mi-am dat însă seama că pri­ma ediţie Teo Show seamănă mai de­grabă cu ziua ei de naştere. În platou intră prieteni noi şi vechi de-ai vedetei, iar toţi vin pregătiţi cu un cadou. Cole­gii de la Kanal D – Mădălin Ionescu, Christian Sabbagh şi Mihai Ghiţă – îi aduc flori, trupa Taxi vine cu un urs imens, de care sunt sigură că Maya, fii­ca lui Teo, se va bucura enorm, Mihaela Rădulescu îi oferă o brăţară, iar cei doi băieţi de la Deepcentral îi aduc un bu­chet de flori şi un CD. Şi, cum toate pe­trecerile bune au parte de muzică, în platou cântă Corina, Proconsul, Taxi şi Deepcentral. La final, ca la orice zi de naştere, apare şi tortul. Iar dacă în faţa camerei au venit prietenii lui Teo, în spatele camerei s-au aflat colegii alături de care a lucrat ani buni la alte emisi­uni. „În momentul în care mi s-a făcut oferta de la Kanal D, oamenii mei se trăseseră unul după altul şi fuseseră pla­saţi, fiecare, acolo unde s-a potrivit mai bine. În momentul în care au început negocierile, eu am întrebat, cum ar fi întrebat fiecare dintre noi, dacă ar exis­ta posibilitatea să lucrez cu vechii mei colegi – Sebastian, Emilia etc. şi mi s-a răspuns afirmativ. A fost aşa, o chestie care a durat o fracţiune de secundă. Prin urmare, toata echipă, în afară de unul dintre noi, este aici, îmi povesteşte Teo după emisiune.

 

Making of Teo showMaking of Teo show

 

De vorbă cu Teo

 

FETIŢA EI: „Când am ajuns acasă, fiica mea era în delir, bineînţeles. A fost fericită, dacă vă puteţi imagina, în primul rând, de faptul că eu am apărut, cinematografic, cu florile în braţe. Se vedeau multe, multe flori şi după aceea, mami. Şi ea încerca să se uite după flori, ca să mă vadă. Aşa s-a întâmplat şi când m-am întors de la Viena. Eu am venit cu un buchet mare de flori şi ea nu ştia cum să mă caute printre ele. Şi acum ţipa «mami», ca şi prima oară. A fost foarte fericită şi m-a ajutat după aceea să pun toate florile în apă.

SURPRIZĂ: „Cea mai mare surpriză pentru mine a fost că sunt în stare să vorbesc coerent şi că pot, în acelaşi timp, să ascult ceea ce mi se spune în cască. După problemele medicale prin care am trecut, am avut o problemă de atenţie distributivă majoră, pentru că anesteziile şi coma nu îţi ajută de-loc. Şi nu puteam decât să ascult într-o singură direcţie. Am făcut exerciţii acasă, încercând să ascult muzica sau «Travesti», a lui Mircea Cărtărescu, şi să mă uit la televizor în acelaşi timp. Îmi era absolut imposibil, pentru că «Travesti» mă trăgea în partea lui. Şi am zis atunci… stai să vezi că asta nu am s-o mai pot face. Mi-am dat seama că am cerut exagerat de mult de la mine, pentru că mă uitam la un concurs pe TV SAT, care era în limba franceză, şi ascultam Cărtărescu în ureche. Adica era o prostie! Primeam două mesaje puternice. Nu se face aşa, mi-am spus. Mi-am dat seama că unul trebuie să fie mainstream-ul şi celălalt informaţia uşor de asimiliat.

PERIOADA DE PAUZĂ: „Mi-a lipsit fericirea! Pur şi simplu. Mi-a lipsit împlinirea! Am fost frustrată pentru că aveam senzaţia că pot mai mult! Am şi învăţat foarte mult şi nu aveam cui să spun. Am început să predau televiziune. Predasem şi înainte şi, după ce m-am întors, am predat cu mult mai mult patos, pentru că înţelegeam exact. Prima oară am predat didactic, după programa aprobată, după care mi-am dat seama că n-are nicio valoare ceea ce spui, dacă nu ajungi la sufletele celor cărora le predai. Trebuie să o dai într-un anumit fel şi ştiam că pot să fac asta la televiziune.

 

RALUCA TĂMAȘ

Foto ARMAND IONESCU 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton