Loredana lansează Premiere Luxe, primul parfum din cariera sa!

 Adina Rosetti
.

 Dacă vă întrebaţi ce vrăji mai face Loredana, în afară de cele muzicale, aflaţi că de curand cântăreaţa a lansat primul parfum care îi poartă semnătura!

 

Este vorba despre Premiere Luxe şi fi găsit în brosura Avon sau comandat online pe www.avon.ro. Special pentru promovarea primului parfum din cariera sa, Loredana a realizat o şedinţă foto îmbrăcată într-o rochie, foarte sexy şi provocatoare, din dantelă neagră.

Iată mai jos fotografia postată de Loredana pe contul său de pe o cunoscută reţea de socializare, în care ţine în mână o sticlă din Premiere Luxe. „Acesta este noul parfum Premiere Luxe by Avon&Loredana!!! Iata-ma si premiera:))) de abia astept sa-l simtiti pe pielea voastra! Aromaromaromaroma aromaromaroma aroma taaa…. Pupici aromati:)', si-a anuntat Loredana fanii pe Facebook.

loredana-parfum

Premiere Luxe este o simfonie de acorduri oriental- florale. Nota de varf – grepfruit roz, coacaze negre, blckcurrant si rodie, note de mijloc – magnolie grandiflora, gardenie de Brazilia si iasomie sambac, nota de baza – lemn de santal patchouli si praline.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton