Elle Fanning - Noul copil minune al Hollywood-ului

 Revista VIVA
.

Elle Fanning ii calca pe urme surorii ei mai mari, Dakota. La 13 ani are vreo zece ani de cariera si peste 15 filme la activ, desi nu a luat nici macar o lectie de actorie in viata ei. Se spune ca este noul copil-minune al Hollywood-ului si ultima revelatie a marilor case de moda.
 

Elle FanningIn mod normal, ai inclina sa crezi ca mai toti copiii deveniti celebri au in spatele lor o familie cu multe conexiuni la Hollywood sau, si mai bine, o familie deja celebra. Asa a fost, de exemplu, Michel Douglas, asa s-a intamplat si cu Jeff Bridges si Drew Barrymoore.

Nu este si cazul surorilor Fanning, care provin dintr-o familie simpla, cu radacini in Georgia, cu 14 veri si parinti fara nicio legatura cu lume filmului. Cazul Fanning este Visul American in forma sa cea mai pura, nascut din dorinta Dakotei de a juca in filme, pentru care toata familia a dat Georgia pe L.A. Avand-o pe Dakota deschizator de drumuri, lucrurile au fost oarecum simple pentru Elle, dar sa nu uitam ca si fratele Juliei Roberts, Eric, a incercat sa-i calce pe urme surorii celebre, plonjand apoi in filme de categoria B. Cartea de vizita a lui Elle este talentul precoce, ce i-a facilitat roluri in filme ca: „I Am Sam'(n.r. avea 3 ani), „Daddy Day Care' (5 ani), „Door in the Floor' (6 ani) sau mai recentele „Somewhere' (regizat de Sofia Coppola), „Spargatorul de Nuci 3D sau „Super 8', care intra luna aceasta in cinematografele noastre.

Elle, Daskota Fanning Intr-o discutie despre tatii pe care i-a avut in filme, precum Brad Pitt sau Jeff Bridges, actrita povestea amuzata: „Uneori, ma mai intalnesc intamplator cu ei pe la evenimente. Primul lucru pe care mi-l spun este invariabil: «Ce maare te-ai facut! Ultima data cand te-am vazut erai un pitic.»' Elle este la fel de amuzata de faptul ca a depasit-o in inaltime pe sora sa, mai mare cu patru ani: „Purtam cam aceeasi marime, dar sunt mai inalta ca ea. Nu-i convine deloc. Nu-i place nici ca ii imprumut hainele, dar totusi o fac. Ma strecor in garderoba ei, insfac haine si ma imbrac cu ele'.

Din felul cum vorbeste ghicesti usor ca nu-i decat o pustoaica, desi din felul cum joaca si cum se imbraca s-ar zice ca este mult mai matura. Garderoba actritei rivaleaza fara indoiala cu cea a lui Sarah Jessica Parker, caci Elle stie foarte clar ce o avantajeaza. Ii place sa combine stiluri diferite, are nenumarate perechi de cizme si poarta jeans cu tricouri cu volane. Este absolut fermecata de hainele vintage, din perioade pe care nici macar mama ei nu le-a prins: „Anii 50 vor fi mereu preferatii mei, dar pentru moment imi completez garderoba cu rochii baby doll, gen anii 60 si pantaloni cu talie inalta, in stilul anilor 70'. Unul dintre motivele pentru care adora anii 50 este Marilyn Monroe, pe care o venereaza de la 7 ani, de cand a vazut „Seven Years Itch' si al carei portret ocupa un loc de cinste in camera micutei actrite. Pe lista preferatelor ei mai figureaza Beyonce, Alexa Chung si Twiggy.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton