Elizabeth Hurley - Sexy Liz

 Revista VIVA
.
Actrita, model, designer, mama si sotie egal Liz Hurley, vedeta care la 43 de ani are inca o cariera de succes in modeling. Desi anul trecut s-a casatorit, relatia cu fostul ei iubit, Hugh Grant, nu s-a terminat. Cum e posibil? In cele ce urmeaza!

Elizabeth HurleyCei mai multi o stiu fie din filmul „Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (1999) sau mai ales din „Pact cu diavolita (2000), fie ca iubita lui Hugh Grant pe care acesta nu o mai cerea in casatorie cu toate ca erau impreuna de multi multi ani (13 in total!). Desi o asemenea asteptare se putea sfarsi cu o rabufnire de proportii, Liz si Hugh au incheiat socotelile cu mult calm si fiecare si-a vazut de viata: el si-a indreptat ochii spre alte modele, iar ea, dupa o scurta relatie cu miliardarul Ted Forstmann, a ajuns in 2000 iubita unui alt afacerist bogat, Steven Bing. Desi impreuna au un baiat, Damian, de 6 ani, cand Liz a anuntat in 2001 ca e insarcinata, Steven a declarat ca nu el e tatal si ca el si Liz nici macar nu au avut o relatie oficiala (ca si cum asta era o conditie sine qua non pentru a avea un copil). Testul de paternitate l-a pus insa in drepturile parentale si l-au determinat sa inceteze tot circul mediatic. Situatia a fost asemanatoare cu aceea dintre Heidi Klum si Flavio Briatore, tot astfel cum relatia foarte buna dintre actualul ei sot, indianul Arun Nayar, si Hugh Grant (surprinzator, ex-ul este nasul de botez al fiului ei) aminteste de Demi Moore, Ashton Kutcher si Bruce Willis.

Dupa ce la un eveniment monden de la inceputul lunii aprilie a purtat o rochie mai lejera, au inceput zvonurile potrivit carora Liz ar fi insarcinata.

Anul trecut Elizabeth l-a gasit in sfarsit pe adevaratul Prince Charming in persoana indianului milionar, Arun Nayar, cu toate ca la un moment dat ea declara ca „daca eu si Hugh ne-am desparti, m-as simti ca si cum fratele meu ar fi murit.

S-ar putea spune ca au avut o nunta dubla, intrucat au organizat doua ceremonii, una in Anglia si alta in India, ultima dintre ele starnind controverse. Se pare ca, in culmea fericii, mirii au omis sa respecte anumite obiceiuri hinduse vechi de sute de ani, riscand astfel sa fie dati in judecata si chiar condamnati la inchisoare pentru asta. Desi putin probabila, aceasta ultima varianta a fost totusi luata in calcul de autoritatile lezate de indrazneala celor doi. Aceste probleme nu le-au adus insa ghinion tinerilor casatoriti, care de mai bine de un an sunt impreuna fericiti cum poate, Elizabeth cel putin, nici nu a sperat daca ne gandim la expe-rientele ei amoroase anterioare.

In 2005 Elizabeth a debutat ca designer de costume de baie cu linia „Elizabeth Hurley Beach (a carei imagine este chiar ea), pentru ca mai tarziu sa creeze o colectie si pentru copii. Anul acesta Liz a acceptat propunerea celor de la Mango de a crea o mini colectie si pentru ei, „Elizabeth Hurley for MNG.

In ceea ce ne priveste, asteptam cea mai recenta productie in care a jucat, „Made in Romania. In 2003, actrita a venit la noi in tara pentru filmarile la aceasta comedie in care sunt prezentate greutatile prin care trece un producator strain in Romania. Asteptam premiera.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton