Delia si Mateo - Dezgoliti de... secrete

 Revista VIVA
.
Ea i-a facut avansuri, el s-a lasat sedus si astfel s-a format unul dintre cele mai hot cupluri de la noi. Emana atata senzualitate incat ne-a fost greu sa decidem ce anume ii leaga: o dragoste mare sau o „pasiune devoratoare.

Tocmai cand credeam ca va trebui sa renuntam la sedinta foto sau sa o reprogramam, pentru ca protagonistii nu isi mai faceau aparitia, iata ca ajung, veseli nevoie mare, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Nu le-am spus ca ora intalnirii era de mult depasita, ne-am gandit ca le-am sterge poate bucuria din priviri. Si cum expresia ochilor este fundamentala pentru ca o fotografie sa fie cu adevarat reusita, am preferat ca mai degraba sa incercam sa le aflam toate secretele, decat sa investigam de ce nu au ajuns la timp.

Desi s-a vorbit mult ba despre faptul ca televizorul urateste, ba ca ingrasa sau chiar mai pune de la el putere un rid-doua la coltul ochiulului, se pare ca in cazul lor, inamicul numarul unu al imaginii lucrate prin saloane, nu si-a aratat coltii fiorosi. Ca stau toata ziua prin SPA-uri, asa cum ii sta bine unei vedete cu staif, asta nu o putem sti, cert e ca era ceva in aer, nu putem spune exact ce anume, dar emanau atata senzualitate, incat ne-a fost greu sa decidem ce anume ii leaga pe cei doi: o dragoste mare sau o „pasiune devoratoare.

Ne asteptam ca pentru Delia sa fie totul floare la ureche, ea este in fond o artista care a pierdut deja numarul sedintelor foto unde a fost personajul principal. Surpriza a venit insa din partea lui Mateo. Proaspat intrat in showbiz, ne-am gandit ca pentru el ar putea fi ceva mai dificil sa fie natural in fata atator oameni. Dar cu un trup ca al Deliei, cu o atitudine atat de provocatoare, doar Omul de Tinichea sa fii, sa nu te lasi dus de val.

Se pare ca Delia l-a initiat pe Mateo in tot ceea ce tine de viata de artist, dupa cum chiar el ne-a marturisit, asta pentru ca s-au aratat foarte deschisi la toate intrebarile noastre, nu s-au ferit sa ne dea raspunsuri detaliate si nici nu au parut deranjati de micile noastre indiscretii. Pentru ca noi am vrut sa aflam tot, dar absolut tot despre ei si relatia lor.

I-am intrebat cine a avut ideea unui featuring intre Delia si Mateo, iar raspunsul e venit prompt: vinovatul e Connect-R. El a fost cel care a compus o piesa pentru Mateo, aveau deja negativul, dar mai lipsea doar o voce feminina. Asa ca s-a gandit la Delia. Cand a primit propunerea de a canta alaturi de cineva inca necunoscut in lumea muzicala, ideea nu i-a displacut, cu toate ca nu stia pe atunci cine este Mateo, cum arata sau de unde vine. Si iata cum, ceea ce la inceput a fost doar o colaborare profesionala, s-a dovedit a fi un featuring prelungit si in viata personala. Angelina si Brad inteleg si ei cum se intampla lucrurile acestea.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton