Dana Razboiu: Casa, dulce casa...

 Revista VIVA
.

Dupa ce a ales sa se stabileasca la Viena, suparata pe sistemul de sanatate care a pus in pericol viata copilului sau, Dana (35) s-a impacat cu Romania. A revenit la Bucuresti definitiv, alaturi de sotul ei si de cei doi fii si se declara fericita asa. In urma tuturor incercarilor prin care a trecut, se afla acum in cautarea unor raspunsuri…
 

Ai trecut prin atatea schimbari de tot felul in viata incat e aproape de mirare ca ai abia 35 de ani. Stiind ca esti licentiata in psihologie, te intreb… ti-ai rezolvat problemele cu trecutul?
Probabil ca nu pe toate… daca inca mai citesc carti de psihologie. Dar sunt pe drumul cel bun. Si spun asta pentru ca nu ma mai intereseaza asa de mult sa imi rezolv problemele cu trecutul. Semn bun.

Primavara asta s-a implinit un an de cand prezinti principalele stiri de weekend la Realitatea Tv. Cum privesti retrospectiv anul in care in niciun weekend nu ai stat acasa?
Lucrez pentru Realitatea, cel mai puternic brand in domeniul stiri tv. Lucrez pentru ca imi place si pentru ca eu cred ca orice femeie trebuie sa se intretina singura. Lucrez in televiziune deoarece asta stiu sa fac, am nevoie de adrenalina si imi plac oamenii care lucreaza la stiri, imi place realismul lor, chiar daca uneori e cinic. Da, imi place asta, vreau sa am in jur oameni care cauta adevarul si sunt autentici. Lucrez in weekend pentru ca am doi copii care sunt mai importanti decat mine, de care vreau sa ma ocup eu si sa ma bucur eu. Nu e placut sa lucrezi in weekend, e adevarat, mai ales daca e primavara sau vara si toata lumea e in parc sau la mare, dar deocamdata e o solutie care functioneaza.

Ai o cariera frumoasa, zbori la business, esti fan Prada, ai o familie frumoasa, toate premisele pentru a fi fericita. Esti, totusi, fericita?
Ii multumesc sotului meu (n.r. Bogdan Enoiu) pentru tot confortul, fiindca oricat de mari ar fi veniturile mele, el este cel care
intretine casa si copiii. Si ii mai multumesc pentru Marc, copilul dulce, vesel si comunicativ pe care il avem impreuna. Cat despre fericire… Fiecare e liber sa creada ce vrea, dar fericirea tine de structura fiecarui individ, de modelul invatat de la parinti, nu vine la pachet cu niste bunuri. Dispozitia de a fi fericit o inveti in primii ani de viata. Brene Brown are un discurs in cadrul Conferintelor TED despre puterea vulnerabilitatii, relevant pentru ceea ce ne face fericiti si impliniti, merita sa o urmariti pe Youtube.

Esti un om despre care se scriu stiri, dar si unul care se ocupa, la randul sau, cu stirile. Ca jurnalist, care consideri ca a fost cea mai irelevanta stire despre tine?
Ca zbor la business si sunt fan Prada. (rade) Nu sunt jurnalist, ii las pe altii sa fie jurnalisti; m-au injurat destui pe diverse site-uri fiindca am spus ca as fi jurnalist. Eu prezint stiri si fac interviuri cu oameni care mi se par importanti, cum ar fi Kevin Costner, Gérard Depardieu, Angela Gheorghiu si altii.

Oana Popoiag
Alex Galmeanu
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton