Cum va place: Sweet colours

 Paula Stan
.

Cand am intrat in cofetaria mica si cocheta din zona Dorobant i, m-am gandit la Charlie Bucket, pustanul simpatic din „Charlie si fabrica de ciocolata, care se trezeste brusc intr-o lume plina de dulciuri de toate formele si in toate culorile, atat de apetisante incat nu se poate hotari din ce sa guste prima data.

 

Asa m-am simtit si eu la cofetaria Armand, o casa a deserturilor de calitate, preparate dupa retete frantuzesti in laboratorul propriu, din populare produse, asta si pentru ca pot lua orice forma isi doreste cumparatorul.

 

Pe langa cofetar, la un astfel de desert ingrediente 100% naturale. Torturile sunt printre cele mai sert lucreaza sI doua absolvente de Arte Plastice, a caror sarcina este sa modeleze si sa decoreze martipanul. Rezultatele sunt minunat de gustoase si de aratoase. Torturi in forma de aparat foto, cufar de pirati, papusa Barbie sau colivie, orice idée nastrusnica poate deveni realitate.

 

Cum va place

Specialitatea locului sunt deserturile pe baza de mousse, preparate cu lapte si frisca proaspete, provenite de la ferma pe care proprietarii o detin in judetul Arges. {i celelalte ingrediente sunt aduse de la producatori autohtoni, cu exceptia ciocolatei belgiene folosita in deserturi, pentru care cei de la Armand sunt importatori directi. Oferta de cupcakes este si ea bogata. Cu un gust si o infatisare speciale, cupcakes-urile au un blat pufos si un „icing cu gust fin si cremos,  conferit de ingredientele de calitate folosite la preparare. Variantele de personalizare sunt dintre cele mai diverse, dar pe mine m-a cucerit armata de cupcakes decorate cu personajele jocului Angry Birds, pe care le-am „atacat in mare graba.

 

Autor: Raluca Tamas

Fotografii: Catalin Opritescu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton