Hot Spot: Relaxare Urbana

 Paula Stan
.

Vara mi se pare cea mai frumoasa perioada din an. Cand o petrec in oras insa, devine adesea insuportabila, motiv pentru care caut sa imi petrec timpul liber in locuri racoroase, dar in care sa ma pot bucura si de privilegiile sezonului cald, de aer, soare si verdeata.

 

Cocktail

Cum imi place sa raman in centrul orasului, cea mai buna solutie ramane o terasa. Iar luna aceasta am gasit una la Pascucci. De cand s-a mutat intr-un nou spatiu, cafeneaua are si o terasa situata pe toata suprafata etajului intai, decorata cu canapele generoase si comode, pe care poti lenevi linistit in zilele caniculare, in timp ce savurezi un espresso, un capuccino sau un cocteil. In timpul zilei este cald, dar te salveaza vantul care adie din cand in cand, iar seara temperature este ideala pentru a te bucura de o iesire in aer liber cu prietenii.

 

Pentru cei care isi doresc sa se izoleze complet de temperaturile de afara, parterul cafenelei e cea mai buna alegere. Interiorul este decorat minimalist, cu majoritatea obiectelor de mobilier de culoare alba, mai putin zona Barocco, care iti ofera o priveliste completa asupra imprejurimilor, pentru ca este pozitionata chiar langa geamurile ce dau spre bulevard. Eu am preferat terasa, unde am inceput sa rasfoiesc meniul si sa ma pierd  printre sutele de produse din cafea, cocteiluri, Toate specialitatile de aici contin cafea Pascucci, marca fabricata de 130 de ani in Italia. La noi in tara exista o singura cafenea Pascucci, cea care face subiectul acestei pagini, in alte tari insa acest brand a deschis zeci, chiar sute de localuri. Cel mai bun exemplu in acest sens neste Coreea, unde exista 220 de cafenele Pascucci.

 

Autor: Raluca Tamas
Fotografii: Catalin Opritescu

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton