Corina Danila - Frumusetea e o afacere

 Revista VIVA
.
„O femeie care isi poate conduce propria afacere cu aceeasi tenacitate si intelepciune cu care isi conduce propriul destin! Isi construieste echipa cu care lucreaza, asa cum isi construieste propria familie.”


Ce clienti ai printre vedete?

Discretia pe care o avem fata de clientii nostri ma impiedica sa dezvalui numele celor care vin la tratamente. Sunt colegi de-ai mei din showbiz, dar si persoane care lucreaza in diverse alte domenii de afaceri, in domeniul bancar, sunt tinere mamici care doresc sa-si reia activitatea profesionala cat mai repede intr-o forma de invidiat…

Orasul e plin de salonase de frumusete. Ce calitati trebuie sa aiba un astfel de loc ca sa reziste pe piata?
Sa fie profesionist si serios, sa „simta clientul, sa-l respecte si sa-l trateze precum se asteapta acesta, sa fie prompt si discret, sa fie impecabil din toate punctele de vedere.

De ce ar veni cineva la salonul tau si nu ar alege altul?
Din motivele pe care le-am enumerat mai sus. Sigur ca anumite servicii oferite pot fi regasite si la alte cateva saloane din Bucuresti, dar omul sfinteste locul! Sunt femei care vin constant la cabinet chiar si din alte orase.

Te gandesti sa-ti extinzi business-ul?
Da. Si asta deoarece clientele noastre isi doresc si alte proceduri pe care vrem sa le introducem cat mai curand: machiaj, alte tratamente corporale etc. Vom ramane in Dorobanti, dar vom mari locatia.

Care sunt tratamentele de infrumusetare la care recurgi constant?

Tratamentele de curatare si hidratare, tratamentele personalizate LIFT 6 (un aparat care te intinereste pe loc cu 10 ani!) si ador tratamentul cu caviar de la Juliette Armand si cel Vital-Age de la Atache.

Prietenele iti cer mai multe sfaturi de beauty de cand ai aceasta afacere?
Nu numai prietenele, ci si doamne cu care ma intalnesc in diverse ocazii.

La ce te pricepi mai bine: frumusete, televiziune sau afaceri?
Caresse a devenit un business din pasiunea pe care o am pentru acest domeniu vast al infru-musetarii. Insa profesia mea ramane cea de actor, iar televiziunea imi ocupa foarte mult din timpul si energia de care dispun.

Cu telenovelele cum ramane? Te mai tenteaza?

Nu, telenovelele nu ma tenteaza. Mi-e dor de teatru, insa nu am in proiect niciun rol, intrucat mi-ar fi cu neputinta sa fiu si pe scena si in direct in fiecare seara, la emisiunea „Femeia conduce. Si apoi, cunosc pasiunea cu care se munceste in ambele domenii, astfel incat nu mi-as putea permite sa incurc pe nimeni. Fac cu seriozitate si profesionalism tot ceea ce fac, iar in prioritatile mele se inscrie, in momentul de fata, emisiunea pe care o moderez.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton