Corina Caragea - "M-as marita dupa 30 de ani"

 Revista VIVA
.

Prezentatoarea Stirilor Pro Tv din sport are un zambet care ar topi pana si un ghetar. Desi frumoasa bruneta nu si-a gasit inca sufletul pereche, viata ei e plina de culoare si de bilete dus-intors. Corina e un globtrotter in adevaratul sens al cuvantului.

Nu numai ca vorbeste despre sport la Pro Tv, dar merge si la sala de doua ori pe saptamana, alearga prin parc sau se plimba cu rolele. Spune ca a refuzat sa participe la „Dansez pentru tine pentru ca nu are conditie fizica, dar noua ne-a facut alta impresie in sala de squash a Hotelului JW Marriott, unde blitul abia putea tine pasul cu miscarile ei dinamice. Ai putea crede ca o astfel de fata nu are cum sa nu aiba un iubit care sa o adore si inca cel putin 2-3 admiratori insistenti… Si totusi, de cand s-a despartit de iubitul ei pe care l-a cunoscut la Barcelona, Corina este singura. Pasiunea pentru calatorii insa nu a parasit-o si continua sa vorbeasca despre vacante cu patosul unui agent de vanzari dintr-o agentie de turism. Iar Barcelona a ramas orasul ei de suflet.

Am aflat ca ai o adevarata pasiune pentru calatorii. Cate tari ai vizitat pana acum?
Nu am contabilizat. Plec undeva ori de cate ori am timp si bani, normal. Ii multumesc lui Dumnezeu ca am avut putere de munca si mi-am permis sa vad destule locuri. Nu sunt multe, dar pentru mine sunt amintiri frumoase. Prefer sa investesc in amintiri decat in haine, bijuterii si masini. Am ales de obicei marile capitale europene, in unele am revenit de mai multe ori. Ma bucur cand prind in vacanta si cate un meci – in diverse tari am avut norocul sa nimeresc la o semifinala de UEFA Champions League, la un El Clasico Barcelona-Real, dar si la un meci de baschet.

Ai simtul aventurii atunci cand vine vorba de destinatii care nu sunt trecute pe harta?
Nu sunt genul acesta. Nu-mi plac insulele pustii sau colturile uitate de lume.

Preferi orasele pline de viata si de culoare sau locurile izolate si salbatice?
Orasele pline de culoare, aglomerate, vii. Imi place sa descopar locuri si oameni noi, istorii, culturi. Intr-o vacanta pe o insula, la soare, relaxanta intr-adevar, dupa 3 zile ma plictisesc si simt dupa, ca nu m-am intors cu nimic mai „bogata. Poate doar bronz. (rade)

Care este tara care te-a marcat cel mai mult si de ce?
Spania. Este ceva ce nu as putea explica exact. As putea sta ore in Piata Catalunya, pe o bordura, fara sa ma plictisesc. Aerul, degajarea oamenilor, pofta de viata, locurile, muzica, dansul, totul imi place acolo si ma intorc cu placere de fiecare data. Visez sa dansez tango la Buenos Aires si sa tip in tribuna la un meci din NBA in America. Deocamdata sunt doar visuri. (rade)

Daca ar fi sa recomanzi un hot spot international, care ar fi acela?
Recomand o cina romantica la Praga. Chateau Tower este un restaurant intr-un castel deasupra Pragai, cu o priveliste senzationala. Se inchiriaza, este o singura masa, este foarte intim si deosebit totul – de la chelner la muzica.

O femeie frumoasa nu cala-toreste singura. Tu ai un iubit?
Acum nu am. Am avut vacante cu iubitul si vacante cu prietenii. Nu pot spune ce prefer, fiecare varianta are farmecul ei. L-am intalnit pe fostul iubit intr-o vacanta, chiar in orasul meu preferat, Barcelona.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton