Christina Aguilera - Da sfaturi conjugale

 Revista VIVA
.

Christina Aguilera – Da sfaturi conjugale

Christina Aguilera – Da sfaturi conjugale

Ce ciudate sunt prejudecatile legate de blonde, filosofeaza Christina. Ar trebui sa fim inocente si pure. Dar eu nu sunt vreo fecioara draguta ca o prajitura', ne aduce ea cu picioarele pe pamant.

Si nu e putin lucru ca, in afara de calitatile ei vocale exceptionale, acum blonda lasa sa se vada si un aer de intelepciune. Crede si lauda institutia mariajului, jura ca nu va avea destinul lui Britney Spears si, de cate ori are ocazia, povesteste despre influenta miraculoasa pe care Jason a avut-o in viata ei. Chiar daca mai au dezacorduri cu privire la cea mai buna modalitate de a impaturi sosetele sau cu privire la cel mai bun veterinar pentru cei doi catei, Stinky si Chewy, casatoria merita efortul. OK, dincolo de orice ironie, se pare ca Jason are niste calitati unice, care o fac pe Christina sa vada in el barbatul alaturi de care va imbatrani. Consider ca marea greseala este sa crezi ca totul va merge bine si ca nimic nu va merge prost. Dar noi doi avem o legatura puternica. Abia astept si restul incercarilor, spune Christina. Jason m-a ajutat enorm. Este atat de important sa ai in viata pe cineva care sa te adune de pe jos cand ai cazut si care sa te scoata din spatiile negre din tine care pastreaza energie negativa, sa te invete sa privesti iar lucrurile frumoase din jurul tau.' Sa speram ca stabilitatea si doctrina efortului necesar pentru a intretine sfanta institutie a matrimoniului vor deveni o moda pe care Aguilera sa o instituie, sa o cultive si care sa devina un exemplu. Amin. Alte idei sanatoase: sotul si sotia sa stea goi in Ziua Domnului si sa gateasca tacos in costumul biblicilor parinti. Nu e rea ideea. Altele: fetelor, maritati-va si ingrasati-va, ne mai spune. De cand e nevasta, a pus ceva pufosenie pe ici, pe colo, si e mandra. Desigur, face si afirmatii enervante, de genul: silueta mea se datoreaza genelor' (mda, si noi ce ne facem in conditiile astea?!) sau mananc mult inainte sa ma culc' (Isuse, cand te gandesti la cele trei grame de broccoli si un degetel de orez din dieta personala, iti vine s-o ucizi).



E de inteles de ce nu prea poarta haine decat daca are de impacat un conflict mai vechi cu vreo editoare de moda grasa si in varsta de pe la vreo revista: pentru ca arata bestial. Nu ma simt bine purtand haine care ma acopera complet.' Banuiam noi. De curand, a afirmat ca vrea ca muzica ei sa vorbeasca mai mult decat orice tinuta de scena. Iata o opinie de bun-simt. Inca ceva: Capul sus si leagana-ti soldurile cand mergi', noul motto. (Sa incercam si noi sa vedem ce iese.) Firea extrem de senzuala a Christinei iese la iveala din orice declaratie, din orice gest. Imi place sa fiu indrazneata, sa fiu provocatoare. Sunt destul de rebela.' Suntem de acord cu aceasta atitudine cata vreme ea nu se manifesta sub forma chilotilor de piele rosie pe care i-a imbracat in Dirrty' si care jignesc bunul-gust. Ne intrebam cum va actiona la varsta la care va avea o fiica adolescenta care, la randul ei, va purta piercinguri unde ti-e lumea mai draga si haine de cosmar. Oricum, pe majoritatea site-urilor pentru barbati stilul ei vestimentar de acum incepe sa fie apreciat. Cantecele ei sunt fabuloase, are o voce de patru octave care ii scuza pacatele estetice si incepe sa spuna lucruri pentru care nu trebuie sa schimbi canalul cand te uiti cu copiii la televizor.

Sa fie intr-un ceas bun!

De Iuliana Alexa; Fotografii: http://www.christinaaguilera.com/

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton