Cameron Diaz

 Revista VIVA
.

Cameron Diaz

Cameron Diaz

Dupa ce, pana la 21 de ani, a trait pe toate meridianele ca fotomodel de succes, dupa ce a facut 25 de filme si a intrat in clubul celor mai bine platite actrite, Cameron Diaz nu are ce sa-si mai doreasca.

„Vacanta”. Acesta e titlul celui mai recent film in care frumusetea lui Cameron Diaz il pune pe jar pe Jude Law. Doua femei care nu isi gasesc jumatatile fac un experiment bun de un reality show: schimba casele. Diaz nimereste la Londra si, evident, isi gaseste un iubit ca un tort cu frisca: pe Jude Law, evident. In realitate insa, Cameron Diaz nu are de ce sa-si schimbe viata.

Dupa cum se stie, cativa ani a fost prietena lui Justin Timberlake, mai tanar cu 8 ani decat ea. Cameron are 34 de ani, l-a facut pe Justin cel cu par cret si rebel (si care a fost cu Britney Spears, valeu!), baiatul cu un „target” in varsta de maximum 15 ani, sa para mai barbat, l-a stilat…

„Eu am crescut laolalta cu o multime de baieti. Probabil ca am mult testosteron”, afirma blonda Cameron. Cameron a incasat 20 de milioane de dolari numai pentru rolul din „Charlie’s Angels” si zece milioane doar pentru vocea pitigaiata a printesei din „Shrek”.

Crazy, sexy Diaz
In prezent, nimeni nu-l mai priveste ca pe un pusti, pe Justin. Dincolo de moda tot mai adoptata a perechilor formate din femeie mai in varsta si barbat mai tanar, ingredientele „folosite' in aceasta relatie care a durat ceva… trebuie sa fi fost altele. „Daca e frumoasa, e ok, dar aparenta nu conteaza atat de mult pentru mine. E ceva legat mai curand de personalitate. Imi place ca o fata sa aiba simtul umorului, sa fie modesta si sensibila.”, spunea Justin la un moment dat.

Bune principii dar cine afirma ca blonda Cameron nu arata de un milion de dolari, adica in stare sa aduca pe caile lumesti si un calugar budist, ca doar simtul umorului si pasiunea pentru surf si bere sunt atragatoare… sa se mai gandeasca. „Eu am crescut laolalta cu o multime de baieti. Probabil ca am mult testosteron”, afirma fatala Cameron. Ei bine, poate tocmai aceasta combinatie exploziva de nuri femeiesti si gandire machista face personalitatea ei atat de placuta. „Intr-o vreme eram un mare fan al diverselor sporturi, spunea Cameron intr-un interviu. Dar in ultimii 5 ani m-am cam lasat, pentru ca am fost foarte ocupata. Sporturile nu mai fac parte din viata mea asa cum era pe vremuri. Dar iubesc sportul. Iubesc jocul. Iubesc fotbalul. E parte din fiinta mea, din constructia mea genetica.” Ei poftim! Cu cata naturalete recunoaste ca nu e nici glamour prin definitie, nici o mare lady.

Si-a busit nasul la surf, si, daca nu ar fi avut probleme legate de respiratie, ar fi ramas cu septul deviat. Treaca de la ea, va face o operatie estetica numai din acest motiv. Victoria Beckham, ia aminte! O fata naturala, relaxata si ok cu ea insasi face mai mult decat trei liftinguri la momentul oportun, 50 de genti Prada si 180 de pantofi Blahnik. (Barbatii oricum incurca brandurile.) Si daca mai adaugam la toate acestea si superba ei indiferenta fata de tot ce inseamna dieta (fara sa scape la hamburgeri, totusi), dorinta de a avea fundul mare (cam ca al lui „Jennifer Lopez, Beyonce Knowles sau Mariah Carey”, spune ea, noi o sfatuim sa nu urmeze totusi dieta Mariah Carey, nu e decat bulimie-anorexie la mjloc…) ei bine, combinatia acesta ne-o face irezistibila.

Iata cateva din cifrele de pe statul de plata al actritei din ultima vreme (ce bine ca nu sunt confidentiale): 20 de milioane de dolari numai pentru rolul din „Charlie’s Angels”, 10 milioane doar pentru vocea pitigaiata a printesei Fiona din „Shrek” (in 2004, si pentru ca a avut un success nesperat se mai fac inca doua episoade, pentru care agentul lui Cameron ridica miza), 17 milioane pentru „Gangs of New York”. Iata cateva motive pentru care sa o admiri pe Cameron sau sa o omori. Are o meserie pe care o iubeste, la care se distreaza nevoie mare si pentru care e platita obscen.

Iuliana Alexa; Fotografii: http://www.imdb.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton