Rihanna - Atac la Beyonce

 Revista VIVA
.

Rihanna – Atac la Beyonce

Rihanna – Atac la Beyonce

Unii spun despre ea ca ar fi noua Beyonce. Altii, ca ar fi mai buna decat ea. Cert e ca aceasta creola de numai 18 ani creeaza o adevarata isterie in cluburi cu fiecare melodie si sageteaza inimile barbatilor cu privirea ei.

Nici macar Beyonce nu a facut asemenea furori din prima. Pe vremea cand pompa tatal ei marketing si stiinta vedetelor la Destinys Child, Rihanna juca probabil volei pe o plaja din Barbados. Si, s-o recunoastem, ii face concurenta serioasa lui Beyonce. In primul rand, are 18 ani, adica detine cel mai important capital in lumea spectacolului: tineretea. In al doilea rand, are o pereche de ochi verzi la care Beyonce nu are cum sa o concureze. Are si fundul maricel specific fetelor de culoare, dar, de ce nu, acest lucru poate deveni un atu. Are si o voce sexy, care, in combinatie cu privirea, o trec pe Beyonce in divizia B. Jay Z a avut ochi bun. Pentru ca el a vazut in ea o viitoare vedeta, si astfel primul ei album a fost inregistrat la casa lui de productie. „Pon de Riplay a intrat direct pe locul 2 in top Billboard si UK Singles Chart. Uite-asa de rapid e succesul in muzica! Restul a venit mai usor. Minirecitaluri in deschiderea concertelor lui Gwen Stefani, al doilea album la nici un an dupa primul si single-ul „SOS, parca si mai sexy decat primul. A fost declaratia ei de maturitate, dorinta ca toti sa o vada o adevarata femeie. Din pacate, nu a fost cea mai inspirita decizie. La momentul turnarii videoclipului, Rihanna are doar 17 ani si poarta haine fooaarte sexy, ba, mai mult, isi mangaie sanii, chestie care i-a adus numai belele. Criticii muzicali au sfasiat-o, uitand chiar ca vocea ei salveaza totul. Si ca melodia e foarte buna. Videoclipul are doua versiuni, una dintre ele fiind clip promotional pentru Nike. Cat despre telefonul Nokia dintr-unul din cadre… un pic de product placement aduce un pic mai multi bani.

OK, a gresit cu balada aceea lacrimogena, „Unfaithful, dar o fi vreo miscare specifica de marketing, pentru a castiga si segmentul de public mai sentimental. Rihanna a spus ca se regaseste in aceasta melodie pentru ca la 14 ani a facut si ea aceeasi greseala: infidelitatea. A adaugat repede ca nu era vorba despre o relatie fizica. Ce ti-e si cu fetele astea care tre sa cultive o imagine de fecioara ca sa mentina adolescentii pe linia moralitatii!

In august 2006, a aparut si intr-un filmulet, „Bring It On: All or Nothing, intr-un episod de soap opera, intr-un videoclip alaturi de „marele rapper Sean Paul si a participat la un tur in jurul lumii cu Pussycat Dolls.

„Pon de Riplay” a intrat direct pe locul 2 in top Billboard si UK Singles Chart. Apoi Rihanna a aparut in deschiderea concertelor lui Gwen Stefani. A lansat al doilea album la nici un an dupa primul si single-ul „SOS”, parca si mai sexy decat primul.

De unde vine
Rihanna s-a nascut in Barbados si este cea mai mare dintre cei trei frati. Tatal ei, Ronald Fenty, e caraib cu radacini irlandeze. Mama e localnica. Probabil combinatia unica de gene a dat acest rezultat splendid si exotic, pe Rihanna. Eleva fiind, fetita cu ochi verzi si-a demonstrat ambitia si a format la 15 ani un trio alaturi de colegele de la Combermere School, o prestigioasa institutie de invatamant din apropierea junglei… Dar va depasi curand provincialismul, pentru ca are bafta: Evan Rogers, un producator muzical din New York, vine in vacanta pe plaiurile natale ale sotiei sale, adica in Barbados, si ii este prezentata tanara speranta cu voce frumaosa si care, culmea, mai arata si de un milion de dolari. Rihanna avusese si aceasta confirmare, pentru ca a castigat un concurs de miss la cruda varsta de 16 ani. Rogers o trimite la New York direct la studioul lui Jay Z, si astfel povestea e gata. Totul e realizabil in tara tuturor posibilitatilor.

De Iuliana Alexa.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton