Broadway Bucuresti - The show must go on

 Revista VIVA
.

Broadway Bucuresti – The show must go on

Broadway Bucuresti – The show must go on

De curand, bucurestenii au putut respira aer newyorkez. Opereta s-a imbracat in haine de cabaret si s-a transformat pentru cateva seri in Broadway.

Dupa doi ani de absenta, Opereta s-a scuturat de funingine si a surprins pe toata lumea la inceput de stagiune. Din dorinta de a castiga un public nou, mai tanar, conducerea a decis sa lase ariile la o parte si sa treaca pe musical. Si bine a facut. Spectacolul „Broadway-Bucuresti, aflat deja la a treia reprezentatie, se anunta a fi vedeta anului 2007.

Incendiul din primavara lui 2005 a distrus scena principala si o mare parte din recuzita. Teatrul de Opereta „Ion Dacian a fost nevoit sa-si inchida portile pentru restaurari. La doi ani de la nefericitul eveniment, conducerea planuia o relansare. Si momentul prielnic nu a intarziat sa apara. Ambasada Statelor Unite tocmai organiza o serie de evenimente culturale cu scopul celebrarii orasului New York. Opereta si-a anuntat atunci intentia de a realiza un colaj de musicaluri, ca omagiu adus Broadway-ului si a primit pe loc binecuvantarea ambasadorului. Insusi primarul New York-ului, Michael Bloomberg, si-a aratat recunostinta, trimitand salutari cordiale intregii echipe.

Razvan Mazilu
Razvan Mazilu in „Cabaret

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton