Aylin - micile obstacole si marile sperante

 Revista VIVA
.

Se spune ca cea mai buna metoda de a-ti depasi temerile e sa treci prin ele. Dupa ce a evitat cativa ani participarea la „Dansez pentru tine' (Pro Tv), de teama ca nu va face fata, Aylin (25) a intrat, intr-un final, in ring. Si, daca tot si-a luat inima in dinti, dupa concurs vedeta proaspat casatorita isi doreste sa devina mama.

Aylin si sotul ei, Traian, s-au cunoscut la o petrecere: M-am lasat greu, a durat o saptamana (rade). Eu aveam un iubit atunci, dar nu ceva serios. Dupa petrecere m-a sunat si am iesit la un concert Mandinga. Am zis «el e» si de atunci suntem impreuna.'

Sa pozeze am aflat ca nu ii place. Sa danseze ii place?
Nu, deloc. Desi, cand era mic (nu stiu daca se va bucura ca am zis asta), a facut parte dintr-o trupa de dans popular si dansa in Calusarii. Au mers in turneu in Turcia, deci toata viata lui s-a invartit cumva in jurul Turciei (rade) si a aparut chiar si intr-un ziar turcesc pe prima pagina, atat de dragut era. Dar a avut un accident si nu a mai dansat.

Sunteti de 9 ani impreuna. Se mai intampla sa descoperi lucruri noi despre el?
In fiecare an. Noi am crescut impreuna, el avea 22, eu 17 cand ne-am cunoscut. Ne-am ridicat unul pe celalalt. Intotdeauna mi-a zis ca ma admira pentru ca am facut foarte multe pentru varsta mea, iar asta l-a indemnat si pe el sa munceasca sa fie la nivelul meu. Nu am considerat niciodata ca am facut cine stie ce in viata asta, dar faptul ca l-am vazut pe el atat de mandru de mine m-a determinat sa imi doresc mai mult.

Nunta voastra de asta-vara a durat 3 zile si 3 nopti. Suna… extenuant. Cum ai rezistat?
Nici nu am simtit oboseala. Primeam energii pozitive de la invitati, toata lumea s-a simtit foarte bine, asa ca m-am simtit si eu foarte relaxata. Totul s-a intamplat la mare. Am inceput vineri cu nunta turceasca, care a avut loc in-
tr-un restaurant, cu mancare traditionala turceasca, cu lautari care au cantat numai muzica turceasca. A doua zi dimineata am avut petrecerea in gradina, cu harpa, cu jazz. Am schimbat trei tinute, in total. Voi pastra rochiile acestea, sa i le dau fiicei mele.

Deci iti doresti o fetita?
Eu as vrea sa am baiat, sincer (rade). Traian vrea fetita, el stie ca fetitele isi iubesc tatii si baieteii – mamele.

Si cand vrei sa ai un copil?

Dupa Dansez pentru tine'. Eu as fi vrut acum, dar nu vreau sa risc, nu e momentul.

Nu ma asteptam la un raspuns atat de prompt pe tema asta. Asadar, in maximum un an am putea afla ca vei deveni mama.

Doamne ajuta! |mi puneam pana acum problema ca, vai, trebuie sa ma ocup de cariera, dar am cunoscut niste oameni extraordinari care sunt de aceeasi varsta cu noi si au un copil de doi ani a carui venire pe lume nu a stricat nimic. Dimpotriva, sunt o familie adevarata. In orice caz, acum, in Buftea, sunt atat de multe femei insarcinate… e o perioada fertila. (rade)

Ce sanse ne dai noua, restului fetelor, la fericire?

|mi pare rau pentru voi, care sunteti singure. (rade) De fapt, depinde ce cauti. Eu intotdeauna am vrut un barbat care sa fie gentleman, sa stie sa aiba grija de femeie. Mi se pare ca barbatii din ziua de azi au inceput sa fie atenti mai degraba cu ei insisi, sunt mult prea preocupati de aspectul lor. Desi, daca ma uit in jur la prietenii mei baieti, sunt misto toti. Sau poate ca ma inconjor eu de astfel de oameni.

Oana Popoiag
Foto: Marius Baragan

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton