Andreea Spataru - Domnii prefera blondele

 Revista VIVA
.
Desi considera ca nu ar fi avut nevoie de o schimbare, Andreea si-a marit bustul. Surprinzator, Andreea nu merge deloc la sala, dar a inceput deja sa fie mult mai atenta la ceea ce mananca.


Dar parintii tai? Ce reactie au cand mai aud ceva neadevarat despre tine?

Mai nou, ei citesc presa pe net. Asa ca oricat as incerca sa le ascund ceea ce se spune despre mine, ei stiu ce se intampla din tabloide. Daca nu afla din presa, afla de la colegii de serviciu. Parintii mei sunt pusi intr-o situatie destul de delicata, nu e tocmai placut sa vina lumea la tine toata ziua, buna ziua sa-ti zica „ai vazut-o pe fiica-ta ce a mai facut?

Luna trecuta a fost ziua ta. Care a fost cel mai frumos cadou pe care l-ai primit?
Surpriza colegilor de la National, facuta in timpul matinalului, pen-tru care le multumesc mult. Desi mi-au dat ceva batai de inima, fiindca dupa primele cinci minute de emisie, mi-am dat seama ca nimic din ce se intampla nu coincidea cu desfasuratorul. Toata emisiunea a fost gandita ca o surpriza pentru mine, in care am primit tot felul de cadouri simbolice. Ei stiu ca imi plac covrigeii cumparati de la bufetul nostru, costa cinci lei punga si dupa fiecare emisiune ma duc sa imi cumpar. Stiu ca imi plac muceni-cii si mi-au adus un cos de muce-nici moldovenesti, i-au invitat pe Fuego, Catalin Josan. Poate par maruntisuri, dar au contat atat de mult pentru mine, incat pot spune ca a fost cea mai draguta zi de nastere din viata mea.

Despre iubitul tau se spune ca obisnuieste sa dea telefoane de amenintare in presa, atunci cand se zic lucruri neplacute despre tine. Este ceva adevarat in asta?

Nici vorba. A pus mana pe telefon sa clarifice o situatie cu unul dintre prezentatorii nostri faimosi si destepti, pentru ca acesta facuse un comentariu neavenit in emisiunea lui. A dorit doar sa discute, pentru a nu mai exista asemenea afirmatii. Daca ti se ofera dreptul de a prezenta o emisiune, asta nu inseamna ca poti jigni in stanga si in dreapta.

Mai ai frati, surori?

Da, mai am o sora mai mica, face douazeci de ani anul asta. Ea este mai retrasa, nu ii place sa apara la televizor, nu agreeaza mondenitatile.

Dar tu cum selectezi evenimentele la care mergi?
Merg doar la acele evenimente organizate de oameni fata de care am o obligatie morala, cum a fost, de exemplu, numarul aniversar Playboy. In general, nu imi plac mondenitatile si putinul timp liber prefer sa-l petrec odihnindu-ma sau mergand in vizita la ai mei.

Oana Popoiag, Fotograf Ionut Staicu, Stilist Cristina Craciun si Andreea Constantin, Machiaj Dana Argesan, Coafura Cristina Trohani (Cristina Trohani Hair Studio), Vestimentatie The Place, Guess, Irina Schrotter, Marks&Spencer, incaltaminte The Place, Accesorii The Place, BSB, Aldo. Fotografiile au fost realizate la Carol Parc Hotel. Multumim pentru sprijin.

Vezi Galeria foto.

Vezi making of.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton