Andreea Marin Banica - In rol principal

 Revista VIVA
.

Andreea Marin Banica – In rol principal

Andreea Marin Banica – In rol principal

Andreea Marin Banica s-a intors din vacanta petrecuta in Asia si Coasta de Azur, bronzata si… actrita. Nici nu a aterizat bine la Otopeni, ca ziarele au si dezvaluit ca vedeta Surprizelor' a primit rolul principal intr-un film american. Pana se va lansa insa la Hollywood, Andreea a pozat pentru VIVA! in tinute cu totul speciale, impodobite cu cristale Swarovski.

Arati senzational! Se vede ca ti-a priit vacanta! Ai lipsit doua luni nu numai de pe ecran si ci din tara, iar in lipsa ta s-a scris ca te apuci de film. E adevarat?

Vacanta o tin pentru sufletul meu, a fost o evadare placuta din ritmul nebun de acasa, ce e important este ca am respirat, am ras, m-am bucurat de soare si de colturi de lume necunoscute mie pana acum, iar in privinta filmului, nu vreau sa par exagerata, dar nu simt nevoia sa bat toba' pe un subiect care oricum nu are legatura cu viata mea profesionala de aici, in Romania. Pentru ca mi s-a mai pus intrebarea, raspund la obiect: da, mi s-a propus un rol principal intr-un film american, poate fi o scoala pentru mine, si atat, nimic mai mult, sau poate sa fie o experienta utila pentru viitor, dar nu sunt convinsa inca. Am fost dintotdeauna rezervata in fata acestui tip de oferte, si acum cu atat mai mult cu cat traiesc alaturi de un actor cu har si vad cata munca si inspiratie se ascund in spatele unui rol bine facut, asa ca imi ofer dreptul acestei incercari, dar nu am infatuarea de a ma crede in fata unei mari realizari. Am aceasta rezerva ca as putea descoperi ca munca aceasta nu mi se potriveste, pur si simplu, si atunci va deveni o experienta unica, lasand, cu siguranta, ceva bun in urma, dar… atat. Nu ma grabesc, asadar, sa ma autodeclar actrita' doar pentru ca am trecut deja intr-un film prin cadru (am aparut cateva minute intr-un film premiat in afara tarii; e vorba de o scena in care sunt fata in fata cu un mare actor, Stefan Iordache) si nici nu sunt genul de tipa care sa-si piarda capul doar pentru ca, printr-un joc al sortii, cineva m-a vazut si crede ca sunt potrivita pentru rolul acesta. Deocamdata, regizorii americani lucreaza impreuna cu scenaristii la definitivarea povestii si la adaptarea ei in urma discutiilor noastre, asa ca nu e un subiect despre care sa am ceva consistent de spus. Prioritatea mea in acest moment este prima emisiune Surprize, Surprize' din sezonul toamna – iarna, pe care mi-o doresc… minunata! Suntem in anul 8, nu e o responsabilitate de neglijat faptul ca avem increderea a milioane de romani de atata vreme, e cel mai longeviv succes de televiziune de dupa 89 si nu ne permitem sa dezamagim. Asa ca abia astept inceputul lui septembrie, cand revenim in casele romanilor.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton