Anca Serea si Adi Sina: Poveste cu inceput neasteptat

 Revista VIVA
.

Adrian Sina (34) si Anca Serea (31) au devenit un cuplu cu putin timp in urma. De aceea s-au lasat greu fotografiati de noi. Desi amandoi sunt vedete, apar la televizor si au mii de fani pe Facebook, nu le place expunerea in presa.

Pana si paparazzi par sa fi inteles ca Anca si Adrian nu se dau in vant dupa aparitiile in reviste. Desi cateodata paparazzi ne urmaresc, nu ne-au agresat, au avut bun simt. Mai sunt zile cand se tin dupa noi, dar incercam sa ne vedem de viata noastra', spune Adi, un pacifist convins, care nu a intrat niciodata in razboi cu nimeni. Poate doar cu el insusi, in urma cu 15 ani, cand, convins ca nu se poate descurca de unul singur in Bucuresti, s-a reintors acasa la Baia Mare: A fost greu sa ma acomodez cu viata din Bucuresti, era aglomeratie, totul mi se parea imposibil. Nu aveam bani, nu castigam suficient ca sa ma intretin si ai mei nu puteau sa ma sustina financiar ca sa ma lansez in muzica. Toate astea m-au facut sa ma intorc in cateva luni, acasa. Am avut totusi curajul sa revin, dandu-mi seama ca aveam doar doua variante: ori Bucurestiul, ori nimic.' Cu aceasta atitudine de invingator, a reusit in 2002 cu trupa Akcent sa aiba cel mai bine vandut album din Romania (In culori').

Si pentru ca cine se aseamana, se aduna', Adrian a intalnit-o pe Anca Serea, prezentatoarea stirilor sportive de la Prima TV. Anca este o femeie cu o poveste de viata incredibila. La 17 ani, a urcat pe scena Elite Model Look: Am castigat concursul, desi nu m-am considerat niciodata cea mai frumoasa. |n liceu eram complexata ca eram prea slaba, celelalte colege erau toate mai dezvoltate. Dar fratele meu mi-a spus ca nu mai imi da nici un ban daca nu ma duc la preselectie. Asa ca am plecat de la Tecuci, unde m-am nascut, la Galati, la concurs, desi visul meu era altul: vroiam sa fiu profesoara sau educatoare'. E limpede ca Ancai ii placeau mult copiii.

De aceea, nu a stat prea mult pe ganduri: la 20 de ani l-a nascut pe David, iar la 26 a adus-o pe lume pe Sarah. Copiii au acum 10 si 4 ani, numai ca in 2010, ceva in viata lor s-a schimbat. Tatal lor a pierdut lupta cu o boala nemiloasa, iar Anca a ramas sa ii creasca singura. Teribila experienta prin care a trecut a coplesit-o, dar a continuat sa lupte pentru copiii ei. A ramas lucida si optimista pentru viitorul lui David si al lui Sarah, si-a continuat meseria cu demnitate si a ramas eleganta si distinsa ca in urma cu 14 de ani, pe scena Elite Model Look. Acum norocul pare sa ii surada din nou. L-a intalnit pe Adrian si a inceput o frumoasa poveste de dragoste: Noi ne-am gasit intr-un moment dificil din viata mea, de aceea il apreciez si iubirea mea creste cu fiecare clipa in care suntem impreuna.'
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton