Anastacia - E nunta in cartier

 Revista VIVA
.

Anastacia – E nunta in cartier

Anastacia – E nunta in cartier

E buna prietena cu Elton John si e geloasa pe Victoria Beckham pentru ca e atat de slaba si are deja trei copii. Anastacia si-a marturisit si gelozia fata de nevasta marelui David si pentru prietenia pe care Sir Elton i-o arata.

Putina biografie

S-a nascut pe 12 septembrie (nu spunem anul) la New York. S-a facut remarcata repede pentru vocea ei profunda, mult mai matura decat varsta pe care o are. Ar putea canta jazz, gospel, rock, orice. A cantat din frageda adolescenta la cluburile din New York si mai ales a dansat, fapt care o face sa aiba si astazi, la 33 de ani (na, am spus-o!) datorita dansului, unul din cele mai sexy abdomene din muzica pop (adio, Britney Spears, doi copii si mult hamburger…) A dat lovitura cu 'Im Outta Love si restul e istorie. E buna prietena cu Elton John si e geloasa pe Victoria Beckham pentru ca e atat de slaba si are deja trei copii. Anastacia si-a mai marturisit si gelozia fata de nevasta marelui David si pentru prietenia pe care Sir Elton i-o arata. Vi le imaginati pe aceste doua personaje schimband retete de slabit si tipare de rochii, asa, ca intre femei? In schimb, pentru a-i demonstra afectiunea, pe Anastacia a lasat-o sa doarma in 'camera printesei din imensul lui palat, privilegiu unic pentru ea sa admire bibelourile de portelan roz. Emotionant. Si cum Anastacia a vrut sa fie domnisoara de onoare la nunta lui, poate ca Sir Elton o gratuleaza la randul sau cu un refren lacrimos cand o fi vremea. Uneori iti vine acru de atata dulceata.

De Iuliana Alexa; Foto: http://www.anastacia.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton