Amfitrion - Wilhelmina Arz

 Revista VIVA
.
Vino la un ceai in curte, pe iarba, la soare, cu flori in jur, unde casa zvelta, imbracata total in iedera ascunde o lume de poveste: showroomul Wilhelminei Arz.


Tu ai absolvit Design Interior, iar acum lucrezi la un proiect in care vei pune in practica vechea ta pasiune. Cum e sa te intorci la meseria pentru care te-ai pregatit, dar la care ai renuntat pentru designul vestimentar?

Recunosc, ma simt grozav, plina de dorinta de a avansa proiectul cu pasi repezi, pentru ca totul sa prinda contur in lumea tridimensionala. E vorba de un proiect de amenajare a unui spatiu imens si nu spun deocamdata mai mult.

Wilhelmina Arz


Ai pregatit un decor spectaculos special pentru VIVA!. Care este mesajul pe care vrei sa-l transmiti?

Showroomul in sine „inchide un anume concept. In plus, curtea casei e foarte frumoasa si m-am gandit ca ar fi frumos sa va invit la un ceai, pentru ca tot ne-am obisnuit prietenii cu ceaiurile. Mesajul este ca, atunci cand exista dorinta, putem fi creativi cu spatiul din jurul nostru, cu atat mai mult cand faci asta pentru prieteni.

Wilhelmina Arz Cata atentie acorzi spatiului in care traiesti?

Nu stiu daca dau suficienta atentie celui de acasa, pentru ca, din pacate, acolo stau foarte putin. E o casa linistita in care lucrurile, mobilele lasa spatiu „mis-ca-rii libere membrilor intregii familii, eu locuind cu mama si cu sora mea, Patricia.

Schimbi des mobila si decoratiunile?
Nu schimbam mobila des, dar in ceea ce priveste decoratiunile, revin mereu asupra lor si totul apare intr-o noua lumina.

Te-ai gandit sa te intorci definitiv la meseria de designer de interior?
Mutarea showroomului la finele anului 2007 a adus cu sine si noul meu proiect de amenajare interioara, deci un nou spatiu: atelier propriu-zis si o mansarda dedicata integral clientilor. Nu cred ca m-am intors, ci in sufletul meu, n-am parasit nicio clipa aceasta lume spectaculoasa.

Unde iti concepi creatiile, colectiile? Unde desenezi?

Desenez fie sus la etaj, uneori chiar la masa de croit din atelier, care e o suprafata generoasa si pe care pot fi insirate tesaturi, accesorii… Uneori desenez acasa daca simt nevoia…

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton