Amfitrion - Vanessa Williams

 Revista VIVA
.
A fost prima Miss America de culoare si una dintre putinele femei a caror cariera nu a fost desfiintata de publicarea unor poze nud. Vanessa a lasat modelingul, s-a apucat de muzica si actorie si-n timp s-a dovedit ca a tras lozul castigator. Acum locuieste in L.A., intr-o casa cu vedere la ocean si o gradina mare, cu multi portocali.

Vanessa Williams Macar pentru faptul ca a fost singura Miss America (detronata ce-i drept din cauza unor fotografii incriminatoare) si tot merita sa vorbim putin despre Vanessa Williams, fost model, actrita din intamplare, cantareata de mijloc, mama a celor patru copii ai ei.

In 1984, la 21 de ani, Vanessa devenea prima femeie de origine afro-americana care a castigat titlul de Miss America. Trei luni mai tarziu, timp in care a fost har-
tuita de telefoane anonime si amenintari cu moartea, Williams a fost „detronata dupa ce in revista Penthouse au fost publicate poze in care ea si o alta domnisoara in cautare de celebritate au pozat in ipostaze care s-au vrut a fi fierbinti. Nici juramintele ca nu ar fi gay si nici adoptarea atitudinii de victima nu i-au salvat coroana, asa ca Vanessa a trebuit sa se consoleze cu gandul ca, oricum ar fi fost judecata, ea a fost cea care a iesit in prima faza Miss America.

Istoria show-biz-ului arata ca nudul nu merge intotdeauna mana in mana cu succesul si mai cu seama nudul combinat cu prostul gust si goana dupa aur. Pe Williams nu a doborat-o insa istoria cu pozele, ci a facut-o sa renunte la modeling si sa-si incerce fortele cu muzica. In fond, background avea, ambii parinti fiind profesori de muzica. Asa ca in 1988 a aparut primul ei album, „The Right Stuff (care a si primit trei nominalizari la Grammy), iar „The Comfort Zone, cel de-al doilea disc, chiar a primit critici pozitive si a fost cel mai mare succes din cariera ei muzicala.

Vanessa Williams, home Vanessa Williams, home

Dupa ce a fost distribuita in cateva piese de teatru, Williams a prins gustul actoriei, asa ca a ales sa mearga in aceasta directie, cele mai notabile prestatii fiind cele din „Eraser (1996), „Dance With Me (1998) si „Ugly Betty, produs de Salma Hayek, unde o interpreteaza pe nemiloasa Wilhelmina Slater, o fashionista declarata. Si cum pentru sezonul trei – despre care Vanessa crede ca va fi „o nebunie, pentru ca de costume se va ocupa Patricia Field (costume designer la „Sex And The City) – al acestui serial de televiziune, filmarile s-au mutat din New York in L.A., Williams a ales sa locuiasca si ea aici. „Toata viata mi-am trait-o prin aeroporturi, deci am decis ca e cazul sa ne stabilim si noi undeva. Iar in aceasta casa din L.A., si eu si Sasha ne simtim foarte bine. Si ea s-a acomodat imediat la scoala, marturiseste actrita.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton