Amfitrion international: Pamela Anderson

 Revista VIVA
.

Amfitrion international: Pamela Anderson

Amfitrion international: Pamela Anderson

„De ceva timp colectionez balansoare, care, din pacate, sfarsesc pe terasa si din cauza umezelii ajung sa arate mai mult vechi decat vintage, marturiseste Pam.

Pamela Anderson

Susan a fost cea care a invatat-o pe Pam cum sa-si creeze, in inima Hollywood-ului, o oaza de liniste care aminteste de romanele lui Dickens. Blonda din „Baywatch a inceput sa colectioneze portelanuri datand din anii ‘20-‘30, pe care in niciun caz nu le tine insa inchise in vitrina, preferand, spre disperarea adeptelor Marthei Stewart, sa serveasca pe ele hamburgeri si cotlete la gratar.

Activista cu tam-tam
Singurele activitati care o mai obliga din cand in cand sa mai iasa din casa sunt marsurile activistilor si campaniile PETA, la care participa intotdeauna cu mare tragere de inima. Anderson a fost printre primele celebritati care s-au declarat vegetariene, sustinand ca acest obicei sanatos dateaza inca de pe vremea cand era copil si, spre ghinionul ei, si-a vazut tatal decapitand o gaina. Termenul de vegetarian este, in cazul lui Pam, gresit folosit. Ca activista si aparatoare infocata a drepturilor animalelor, putem spune despre ea ca este ceea ce Hollywood-ul numeste un „vegan, mai exact un vegetarian responsabil, care stie sa vada dincolo de farfuria de legume. Pam nu doar ca nu consuma carne, oua si lapte, dar refuza sa poarte blanuri si piele.

In razboi cu KFC
In 2001 a boicotat lantul de restaurante KFC, motivand ca pentru capriciile culinare ale americanilor impatimiti de fast-food mor anual 750 de milioane de gaini. Campania nu si-a atins scopul, acela de a inchide lantul de restaurante, insa a trezit destule antipatii in randul oamenilor cu constiinta.

Pamela Anderson a dus o viata demna de transpus in benzi desenate. De altfel, pentru o scurta perioada de timp, au si existat oferte de acest gen, care s-au concretizat sub forma unui desen animat pentru tatici, care a rulat catva timp sub numele de Striperella. A ajuns cel mai celebru sex icon al ultimilor 15 ani, cand nimeni nu mai credea ca va exista o blonda care sa ii faca pe americani s-o uite pe Marilyn. A lasat gura lumii sa vorbeasca, traindu-si viata asa cum a poftit, dupa propriile reguli.

Text: Catalina Sevastre; Fotografii: http://www.pamelaanderson.com/

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton