Amfitrion international: Hilary Duff

 Revista VIVA
.

Amfitrion international: Hilary Duff

Amfitrion international: Hilary Duff

A donat 250.000 de dolari care spera sa le foloseasca victimelor uraganului Katrina si a devenit membra organizatiei 'Kids with a Cause.

Cand 'Lizzie McGuire a ajuns pe marele ecran, numele lui Hilary Duff era mentionat pretutindeni. Primea la 16 ani Teen Choice Award for Choice Movie Breakout Star si era nominalizata la Teen Choice Award for Choice Movie Actress a Comedy. Asta i-a adus imediat un alt contract, pentru care a primit Young Artist Award for Best Young Ensemble in a Feature Film si apoi rolul nesperat de banos din 'A Cinderella Story. Primul ei album, 'Santa Clause Lane, aparut in 2002, n-a fost un mega-succes, poate tocmai de aceea Hilary il pastreaza printre primele CD-uri pe care le asculta in serile friguroase, si e inspirata sa compuna.



Hilary si-a dorit mult sa apara pe scena, sa reuseasca in muzica. Asa ca s-a ambitionat si a scos in 2003 cel de-al doilea album, 'Metamorphosis, in 2004 a iesit pe piata cu un material discografic intitulat 'Hilary Duff, iar in 2005 a lansat 'Most Wanted, care continea si cateva piese pe care ea le considera 'greatest hits si care a intrat direct pe locul 1. Urmatorul album va aparea in februarie 2007. Inconjurata de prieteni si de fani, incurajata de succesul care i-a adus o avere considerabila, Hilary Duff a incercat sa arate ca se preocupa si de soarta celor aflati in nevoie. A donat 250.000 de dolari care spera sa le foloseasca victimelor uraganului Katrina si a devenit membra organizatiei 'Kids with a Cause. Casa in care isi primeste apropiatii si pe care rareori o arata presei, aminteste cumva de pasiunea lui Hilary fata de spiritul Louisianei, fata de muzica, traditie si familie. La ultimul capitol se gandeste serios, desi are 19 ani.



In definitiv, are mai mult decat a visat vreodata si isi asuma statutul de vedeta. Anul acesta a obtinut un ordin de restrictie pentru un tanar care-o urmarea mereu, in special cand iesea in oras cu iubitul, Joel Madden, in varsta de 26 ani, solistul trupei 'Good Charlotte. Duff s-a obisnuit cu paparazzi inca de pe vremea cand era cuplata cu Aaron Carter, care ar fi parasit-o pe Lindsay Lohan ca sa fie cu ea. Relatia lor, inceputa in 2002, a durat un an si jumatate, Carter marturisind ca a inselat-o cu cea mai buna prietena a ei. Asa ca vedeta s-a concentrat asupra carierei. Ca sa arate ca e o persoana optimista, increzatoare si ca nu si-a pierdut tineretea, a lansat in 2004 rucsacul 'Stuff by Duff, intr-o serie roz, si o linie vestimentara, cu acelasi nume, foarte bine vanduta in SUA, Noua Zeelanda si Australia. Rozul nu se prea regaseste in garderoba ei si acum nu mai poarta rucsac, ci posete scumpe. Dar pastreaza pe noptiera un lucru care-i poarta numele – o sticluta de parfum 'With Love… Hilary Duff, marca lansata in septembrie.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton