Amfitrion: Albertina si Stefan Lungu

 Revista VIVA
.
Dupa ce au locuit 7 ani intr-o garsoniera, Albertina (25) si Stefan (30) s-au mutat intr-o casa mare cu gradina, la doar cåtiva kilometri de Bucuresti. Am fost primii lor musafiri, petrecerea de inagurare a casei urmand sa aiba loc abia in toamna aceasta.

Dupa o ora de trafic intens in Bucuresti am ajuns in paradis. Mai precis, in Paradisul Verde de la Corbeanca, la o distanta nu foarte mare de capitala, dar suficient de departe incat viata urbana sa devina doar o amintire. Dupa mai multe ezitari pe strazile unui cartier imens de vile (singurul din Romania declarat cartier rezidential!), ajungem la destinatie.
Un Peugeot 407 si un Volkswagen Jetta sunt parcate in fata casei in care ne pregatim sa intram. Sunam si ne deschide aproape instantaneu Stefan, foarte cald si primitor, cu un aer relaxat si usor bronzat dupa o vacanta la Barcelona. Imediat coboara si Albertina, intr-o fusta de blugi foarte scurta, un tricou alb si un par superb si lung ce-i acopera umerii. La scurt timp isi face aparitia si Princess, o persana de sase luni care intre musafiri si ciucurii de la perdea ii prefera pe cei din urma. Intram toti in livingul decorat minimalist in alb si negru, proiectat sa comunice cu bucataria printr-un dinning. In hol a ramas doar buldogul lui Stefan. Este maro si nu sperie pe nimeni. Si asta pentru ca este din lemn (!), Stefan fiind alergic la animale (Princess este o concesie pe care o face pentru sotia lui). Capul familiei ne invita sa ne asezam si ne aduce apa rece si cafea, in timp ce Albertina se amuza povestind ca a dezlipit plasticul de pe aragaz chiar inainte de a veni noi, pentru a nu se vedea in fotografii ca este nefolosit. Amandoi sunt foarte entuziasti si povestesc cum au facut pas cu pas totul: „Casa aceasta ne-a schimbat semnificativ viata. Este o oaza de liniste, dupa o zi teribila in Bucuresti, este incredibil cat de usor ne putem reincarca bateriile. Bine, mai in gluma, mai in serios, casa inseamna si rate, munca permanenta, dorinta de a personaliza cat mai repede spatiul.
Iar pe timpul verii, Albertina si Stefan au gasit timp sa se ocupe de decorarea casei, proiectele lor in televiziune nefiind inca definitive pentru sezonul urmator. In tot acest timp, au continuat sa lucreze pentru proiectele agentiei de publicitate a mamei lui Stefan. In rest, au avut grija ca interiorul casei sa fie decorat pana in cele mai mici detalii.

In viitor…
„Urmatoarea investitie va fi gradina. Ne dorim ceva cu totul special. Cum vecinii de vis-a-vis sunt si cei mai buni prieteni ai nostri, vom avea doua curti care vor comunica intre ele printr-un pod. Chiar daca in prezent exista doar gazonul, gradina este oricum un loc agreabil in care arsita e domolita de aerul proaspat ce adie dinspre padurea din apropiere. „Albertina a avut mana libera in amenajarea casei in interior. Eu am decis sa fac exteriorul. Sunt inca intr-un stadiu incipient, dar sunt optimist!, spune Stefan.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton