„Chiar daca bucataria pare neatinsa, adevarul este ca eu si iubitul meu gatim destul de des. Imi place sa incerc tot felul de retete ale lui Jamie Oliver, desi nu-mi ies de fiecare data asa cum imi doresc.'
Ai o terasa imensa, pe care nu ai apucat sa o amenajezi. Vara viitoare in ce cadru visezi sa savurezi aici o cafea?
Imi doresc un mobilier de ratan cu panze crem, plante exotice si un coltisor care ar putea reprezenta copia unei stanci. Cu siguranta vara ce va urma voi savura in fiecare dimineata cafeluta pe terasa, alaturi de Viktor.
Cand te-am sunat mi-ai spus ca tocmai faceai un meniu pentru o petrecere, impreuna cu cei din compania ta de catering. Care este cel mai complicat meniu care vi s-a solicitat pana acum?
Da, asa este. Imi place sa ma implic in absolut toate detaliile ce tin de Biomediterraneo. Pana acum nu a fost niciodata vorba de vreun meniu complicat pentru ca majoritatea cli-entilor isi doresc ceea ce avem in meniu sau ne cer ei parerea despre ce ar fi mai indicat si mai gustos pentru evenimentul lor. Complicat nu cred ca va fi niciodata, pentru ca avem patru bucatari excelenti care m-au surprins mereu placut cu ideile lor de produse noi, pe stilul nostru, mediteranean.
Trebuie sa recunosc ca bucataria ta este ca desprinsa dintr-un showroom. Ai putea aseza linistita un ghiveci cu flori pe aragaz. In casa asta nu gateste nimeni, presupun… Comanzi zilnic de la propria firma de catering?
(rade)… Chiar daca bucataria pare neatinsa, adevarul este ca eu si iubitul meu gatim destul de des. Imi place sa incerc tot felul de retete ale lui Jamie Oliver, desi nu-mi ies de fiecare data asa cum imi doresc. Nu comand zilnic de la firma de catering pentru ca incerc sa imi menajez bucatarii. Prefer sa aiba cat mai mare grija de clienti si sa raman eu pe locul doi.
Aveti o zona de dinning special conceputa. Invitati prieteni la masa? Aveti, cum se spune, o casa deschisa?
Da, invitam mereu prieteni la noi, care vin cu drag sa gateasca „la locul faptei'. Imi place sa fiu gazda, mai greu e cu adunatul si curatenia de dupa (rade).
Ai un perete pe care l-ai decorat cu un tapet asezat intr-o rama de tablou. Cum ti-a venit ideea? Te pricepi la bricolat?
Ideea mi-a venit pur si simplu. Am vrut sa dau putina culoare spatiului predominant alb, dar nu am vrut sa fie clasicul tapet de sus pana jos pe toata suprafata. Initial am pus tapetul doar pe partea centrala a peretelui, dar lipsea ceva, si atunci mi-a venit ideea de a-l inrama. Viktor a lipit tapetul, iar eu l-am inramat.