Alina Grigore si Bogdan Albulescu - Dragostea din tei

 Revista VIVA
.
La ultimul interviu VIVA!, Alina Grigore (23) – „Razboiul sexelor (Acasa TV) a preferat sa nu vorbeasca despre casatoria cu actorul Bogdan Albulescu (30). De data aceasta, cei doi au ales sa ne spuna povestea lor.

Alina si Bogdan ne-au aratat cum se comporta doi actori indragostiti intr-un pictorial cu baloane obraznice de Hubba Buba, banci ascunse in parc si rasete cat cuprinde.

Ati fost discreti in privinta nuntii. A fost o ceremonie cu multi oameni sau intr-un cadru restrans?

Bogdan: Singurul lucru pe care l-am urmarit a fost sa avem alaturi de noi numai prietenii si familia. Bineinteles ca am refacut lista de o suta de ori, dar banuiesc ca asa se intampla la fiecare nunta.
Alina: Si desigur ca au fost si invitati de care ne-am adus aminte in ultimul moment si prieteni pe care abia ni-i facusem, cum ar fi echipa de la „Om sarac, om bogat. Au fost cam o suta cincizeci de persoane. Am facut nunta la o crama printre vita-de-vie, struguri si vin.

Alina Grigore, Bogdan Albulescu

De cand sunteti impreuna?
Alina: De un an si jumatate, cu aproximatie. Mai exact pe 5 noiembrie 2006 s-a intamplat minunea.
Bogdan: Si suntem la fel de fericiti ca atunci.

Alina, cum te-a cerut in casatorie? A „regizat sau a fost spontan?

M-a cerut de trei ori. De fiecare data am spus „da. Prima data a fost atat de spontan ca nu eram convinsa daca asta m-a intrebat. M-a cerut la doua saptamani dupa ce ne-am cunoscut. A fost un soc pentru mine. Dupa care i-am spus ca eu vreau sa ma ceara cu artificii si avioane, drept pentru care a doua oara mi-a urlat-o la targul de nunti in mijlocul multimii, iar a treia oara m-a cerut cu inel de diamante, cu nasi si muzica. Practic a facut-o in toate felurile. Oricum eu eram convinsa din prima zi ca el e „the one.

Ce au zis parintii tai cand au aflat ca ai de gand sa faci marele pas?
Mama stia impresia mea despre casatorie si, initial, a fost foarte mirata. Nici nu-l cunoscuse pe Bogdan. Am anuntat-o in ziua in care l-a vazut prima data ca am de gand sa fac pasul. Si cum el este genul de barbat pe care toate mamele il iubesc, adica matur, protectiv, cu picioarele pe pamant, a ajuns sa fie la fel de fericita ca mine. Cat despre tata, nu mai este, dar mi-as fi dorit sa-l cunoasca. Sunt convinsa ca ar fi fost incantat de el.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton