Adriana Nicolae: Actrita sportului

 Revista VIVA
.

Adriana Nicolae: Actrita sportului

Adriana Nicolae: Actrita sportului

„Sportul iti da echilibru pentru pentru minte, suflet, trup… tot, iar ca actor este foarte important sa fii echilibrat.”

Divortul de Florin Piersic jr a afectat-o foarte mult, asa ca a dat iama in frigider. In scurt timp, tragedia s-a produs: 68 de kilograme! Adriana isi aminteste: „M-am apucat de fitness pentru ca trebuia sa slabesc. Am preferat sa fac sport decat sa-mi schimb garderoba cu 4 numere. Insa mi-a placut foarte mult. Din ziua in care m-am dus la sala, nu am mai iesit. La inceput, au fost zile in care faceam si 7 sau 9 ore de sport, iar de 3 ani si jumatate fac fitness la modul serios.”



Acum viata Adrianei se imparte intre teatru, sport, prieteni, parinti si, mai nou, filmarile de la Buftea pentru telenovela. Adriana reuseste sa indese in 24 de ore un pogon de activitati: „Ma trezesc in fiecare zi la 5 dimineata, pentru ca altfel nu am timp. La 6 imi incep antrenamentul. Deja corpul meu stie ca la ora aia trebuie sa alerge. Imediat dupa antrenament, urmeaza clientii. Dupa aceea ajung la Buftea unde am filmare. La pranz, este pauza de masa, in care eu dorm. Terminam filmarile pe la 11-12. Seara, de obicei urmeaza, cel de-al doilea antrenament, daca nu e prea tarziu”, povesteste actrita.

Are timp si pentru prima si vechea ei dragoste, teatrul, care a inceput pe vremea cand era revista „Salut” a lui George Mihaita. „Atat de mult mi-am dorit sa fiu actrita incat am mintit-o pe mama ca ma duc la o colega ca sa pot ajunge la preselectia organizata de George Mihaita pentru trupa de amatori (rade!). A fost o perioada fascinanta. Aveam spectacole in toata tara. Dupa ce am consumat totul in trupa aceasta, am simtit nevoia de ceva mai serios, care sa ma ridice de la nivelul la care ma aflam. Singura solutie a fost sa dau la teatru si chiar sa ma rup de zona teatrului de amatori. Am intrat la facultate a cincea oara. Primii ani i-am facut la particular, la '˜Ecologica, dar in fiecare vara am dat si la UNATC”, povesteste plina de verva Adriana. La 19 ani, deja colabora cu Teatrul National, care i-a indus certitudinea ca este intr-adevar actrita. A jucat in piesele lui Purcarete, Grigore Gonta si Gelu Colceag. In prezent, are spectacole cu trupa „Passe-Partout” a lui Dan Puric, din care face parte de 7 ani. Actoria, pantomima, sportul se completeaza perfect, intocmai ca intr-un puzzle: „Sportul iti da echilibru pentru pentru minte, suflet, trup… tot, iar ca actor este foarte important sa fii echilibrat. Noi lucram cu sentimente, cu sufletele noastre si, chiar daca zici ca e doar un rol, de fapt sunt emotii reale si ajungi sa nu mai stii unde esti tu ca individ. Facand sport eu cred ca te regasesti mai usor si, poti sa stabilesti o relatie intre tine si tine.”

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton