Arnold Schwarzenegger e în divorț de 6 ani! De ce nu se desparte de Maria Shriver?

 Oana Pantazi
.

A fost culturist, actor și guvernator și a excelat în toate, însă din păcate punctul său slab a fost căsnicia – Arnold Schwarzenegger e în divorț de 6 ani și probabil că a intrat deja în Cartea Recordurilor, cu cel mai lung proces de încheiere a căsniciei din lume. Asta ne face să ne întrebăm ce îl determină pe actor să prelungească agonia…

 

Arnold și Maria în 2007, pe vremea când încă formau un cuplu fericit.

 

A fost căsătorit cu Maria Shriver (61) nu mai puțin de 25 de ani, iar cei doi au împreună 4 copii, însă niciunul nu-i seamănă atât de bine ca fiul rezultat din aventura pe care Arnold (70) a avut-o cu menajera familiei! La câteva luni după ce s-a aflat de aventura starului – dovada de necontestat fiind chiar Joseph Baena (20 de ani), care nu a avut nevoie de niciun test de paternitate pentru a demonstra înrudirea cu tatăl său, pentru că, practic, era copia fidelă a lui Arnold din tinerețe – Maria Shriver, umilită, cu siguranță, de faptul că totul s-a petrecut în căminul ei, a intentat divorț.

 

Patrick, Christina, Maria, Catherine și Christopher – familia Schwarzenegger

 

La momentul în care Maria a intentat divorț, șocând pe toată lumea, fiindcă ea și Arnold păreau a fi unul dintre cele mai sudate cupluri de la Hollywood, doi dintre copiii lor – Patrick și Christopher – erau minori și probabil cei doi au căzut de acord că nu era cazul să se grăbească. De atunci însă, au trecut 6 ani și toți copiii cuplului, cu care tatăl lor are, de altfel, o relație foarte bună, sunt majori, însă Arnold și Maria se află în același stadiu… Încă în divorț!

 

Joseph Baena, copilul făcut de Schwarzenegger cu menajera familiei.

 

E adevărat că un motiv pentru tergiversarea divorțului la nesfârșit ar putea fi faptul că Arnold și Maria nu au făcut un act prenupțial în momentul în care s-au căsătorit (pe vremea aceea, nici nu era la modă), iar averea cuplului trece de 400 de milioane de dolari, o sumă deloc de neglijat. Unele surse spun că Maria își dorește ca divorțul să se încheie cât mai repede, însă Arnold nu se grăbește deloc să pună capăt mariajului. Să fie vorba de interese materiale? Noi credem că, mai degrabă, nu… Suntem convinși că Schwarzie nu regretă aventura cu menajera familiei, fiindcă aceasta i-a mai dăruit un copil, și încă unul foarte reușit, însă cu siguranță regretă că și-a trădat soția, care a fost (și probabil mai este) dragostea vieții lui.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton