Selena Gomez l-a uitat pe The Weeknd și s-a întors la Justin Bieber. Îi poartă deja hainele. Iată cum au fost surprinși cei doi!

 Popescu Alexandra
.

Selena Gomez nu poate să îl uite pe Justin Bieber, așa că nici nu s-a despărțit bine de The Weeknd după 10 luni de relație și s-a și întors la prima iubire.

Selena și Justin au fost surprinși în timp ce se plimbau cu bicicletele pe străzile din Los Angeles. Îmbrăcați sport, ea într-o pereche de colanți gri și un pulover larg, iar el într-un hanorac roșu și o pereche de pantaloni scurți negri, amândoi au fost extrem de fericiți că s-au întors la vechile lor activități de cuplu, iar Bieber a fost extrem de grijuliu cu Selena.

Mai mult, Selena pare că l-a uitat definitiv pe The Weeknd și a început deja îi poarte hainele lui Justin. Cei doi au fost surprinși în timp ce plecau de la Los Angeles Valley Ice Center, iar Selena avea pe ea un hanorac pe care Biber îl purtase pe terenul de hochei. În momentul în care blitz-urile aparatelor au fost ațintite asupra lor în timp ce erau amândoi în mașini, Selena a încercat să se ascundă, dar fără succes.

Ne întrebăm, totuși, oare The Weeknd ce spune despre împăcarea Selenei Gomez cu Justin Bieber?

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton