Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit, în Antalya. Primele imagini de la nuntă

 Dumitrache Laura
.

Armin Nicoară și Claudia Puican și-au unit destinele în urmă cu puțin timp. Cei doi îndrăgostiți și-au organizat nunta în Turcia. După ani și ani de relație, Armin și iubita lui, Claudia, au decis să facă pasul cel mare. La marele eveniment participă circa 100 de invitați, alături de ei fiind familia și prietenii apropiați.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Nuntă mare în showbiz-ul românesc. Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit. Cei doi artiști și-au unit destinele departe de România. Armin și soția sa au decis să facă nunta în Turcia, alături de familie și prietenii apropiații. Fanii celor doi așteaptau nu nerăbdare marele moment, având în vedere că sunt împreună de mulți ani.

ARMIN SI CLAUDIA S-AU CASATORITARMIN SI CLAUDIA S-AU CASATORIT

Artistul a cerut-o în căsătorie pe frumoasa lui iubită în urmă cu câteva săptămâni, iar cei doi au decis să facă deja pasul cel mare. Astfel, miercuri, 22 iunie, cei doi și-au unit destinele în Antalya, sub privirile invitaților. Armin a declarat în urmă cu ceva timp că i-a dăruit iubitei sale un inel, asta după ce Claudia l-a pierdut pe primul.

Citește și: Unde va avea loc nunta dintre Armin Nicoară și Claudia Puican:”Am invitați mulți…”

Citește și: Moment incendiar la un eveniment unde a cântat Armin Nicoară.Cum l-a filmat Claudia Puican

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Vio Dragu de la Stand-up Revolution.Au doi copii împreună

Citește și: Ce operații estetice are Otilia Bilionera. Artista a spus adevărul:”Anual îmi fac două…”

Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit, în Turcia, Antalya

După ani de zile, Armin Nicoară și Claudia Puican și-au unit destinele. Cei doi s-au căsătorit miercuri, 22 iunie, în Turcia. Armin și soția sa, Claudia Puican au ales să facă o nuntă diferită, astfel că au plecat departe de meleagurile românești. În aceste momente are loc cel mai important eveniment din viața lor.

Artistul i-a dăruit Claudiei un inel, asta după ce cântăreața l-a pierdut pe cel primit anterior. Petrecerea a avut loc într-un loc superb, în aer liber, iar atmosfera a fost întreținută de melodii turcești, specifice locației pe care au ales-o.

Georgiana Lobonț, printre invitații speciali la nunta lui Armin Nicoară cu Claudia Puican

Armin Nicoară și Claudia Puican au decis să se căsătorească în Turcia. Chiar și așa, persoanele dragi le-au fost aproape în cel mai important eveniment din viața lor. Începând de la familie, prieteni apropiați, cât și colegi de breaslă.

Printre aceștia s-a numărat și Georgiana Lobonț alături de soțul ei, dar și multi alti artiști celebri din showbiz-ul românesc. Cei doi tineri căsătoriți au și un dress code, iar majoritatea invitaților fiind imbrăcați în alb.

Cum a cerut-o în căsătorie Armin Nicoară pe Claudia Puican

Armin Nicoară a cerut-o în căsătorie pe Claudia Puican chiar în fața altarului. În trecut, cântărețul i-a oferit iubitei sale un inel, dar Claudia l-a pierdut, iar cei doi au considerat că nu au avut parte de o adevărată logodnă. Astfel, când filmau videoclipul unei piese de dragoste, Armin a îngenunchiat si a cerut-o in casătorie pe Claudia Puican.

„Inelul acela a fost pierdut, nu l-am mai găsit. Asta e viața, nu stăm noi într-un inel. Am luat decizia să-i iau altul, sper să nu-l mai piardă. Al treilea nu i-l mai iau. (…) Noi avem o piesă pentru dansul mirilor (…) dacă tot am filmat acest videoclip, am zis că este cel mai bun moment pentru a-i da inelul. Mai ales că noi am filmat într-o biserică. Am găsit acest moment în fața altarului să-i dau inelul. Ea nu s-a așteptat, a crezut că e vreo glumă de-ale mele, dar când a văzut că e serioasă treaba, s-a emoționat.', a mărturisit Armin Nicoară, la Antena Stars.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton