Armin Nicoară face un tratament special pentru a putea deveni tată: "Va trebui să merg la spital să facem toate cele necesare și să mergem înainte cu procesul"

 Radulescu Ruxandra
.

Armin Nicoară face un tratament special pentru a deveni tată. Saxofonistul Armin Nicoară și cântăreața Claudia Puican își doresc foarte mult să devină cât mai curând părinți. Artistul suferă de diabet, afecțiune ce i-a cauzat probleme de-a lungul vieții și urmează un tratament pentru a ține boala sub control, înainte de a concepe un copil. Armin Nicoară a declarat că are nevoie să se supună anumitor investigații medicale și speră ca el și Claudia Puican să devină părinți anul viitor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Armin Nicoară și Claudia Puican formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de artiști din muzica populară românească. Saxofonistul și cântăreața se iubesc și vor să devină cât mai repede o familie și să aducă pe lume primul lor copil. Acest lucru este unul puțin mai dificil pentru cei doi, întrucât Arrmin Nicoară suferă de diabet, și înainte de a concepe un copil, trebuie să urmeze un tratament special care să țină boala sub control. Cei doi visează să devină părinți anul viitor.

1706286971246626962985778213884087347582084n1706286971246626962985778213884087347582084n

Armin Nicoară face un tratament special pentru a putea deveni tată

Saxofonistul Armin Nicoară și cântăreața de muzică populară, Claudia Puican, sunt nerăbdători să aibă un copil. Din păcate, artistul e nevoit să urmeze un tratament pentru diabet, înainte de a concepe. De asemenea, Armin Nicoară va trece printr-un set de investigații speciale, recomandate de medici.

„Mai aștept să mă pun eu pe picioare cu niște vitamine și sperăm că la anul să botezăm. Doamne ajută, la anul, sper eu, așa îmi doresc. Eu acum iau un tratament și sper să fie ok. Nici nu vreau să vorbesc foarte multe, pentru că vreau să văd cum decurge tratamentul.

Nu prea am în plan nici vacanțe, căci sunt pe ceva tratament și dacă tratamentul decurge bine va trebui să merg la spital să facem toate cele și să mergem înainte cu procesul. De aceea nu pot lua în calcul vacanța.

Citește și: Moment incendiar la un eveniment unde a cântat Armin Nicoară.Cum l-a filmat Claudia Puican

Citește și: Crina Abrudan, adevărul despre despărțirea de Gabi Popescu, după ce s-a speculat că el ar fi fost infidel: „Erau vremurile în care paparazzii erau prezenți peste tot…' / EXCLUSIV

Citește și: Florin Chilian a fost diagnosticat greșit cu cancer și a fost suspect de paralizie: „Nu aveau nicio legătură cu meseria lor. Acum sunt într-un program de recuperare”

Citește și: Ce a spus Cătălin Botezatu despre stilul vestimentar al Vioricăi Dăncilă: „Nu trebuie să-ți sfidezi electoratul”

Eu aș fi vrut să merg în iunie în vacanță, iar dacă tratamentul funcționează, în iunie va trebui să mă întorc la doctor. Iau niște vitamine, sunt niște prafuri, sună urât că sunt prafuri, dar sunt vitamine din acelea dizolvabile în apă', a povestit Armin Nicoară, conform Fanatik.

Claudia Puican și Armin Nicoară își doresc un băiețel

Claudia Puican și Armin Nicoară își doresc foarte mult să devină părinți, însă momentan păstrează discreția vizavi de o posibilă sarcină. Cei doi s-au căsătorit anul trecut și au avut au șapte perechi de nași, iar acum își doresc să fie părinți.

„Nu avem nimic oficial de anunțat. Momentan stăm așa, în așteptare. După Paște, vedem ce o mai fi, dacă e ceva sigur anunțăm. Nu vreau să zic acum, apoi, să se întâmple ceva, Doamne ferește!

Poate de teamă nici nu zic nimic acum. Ce pot spune sigur este însă că ne dorim 100% să devenim părinți. Eu să știți că mi-aș dori un băiețel. Claudia zice că tot băiețel și-ar dori, dar eu cred că zice așa doar de dragul meu și că și-ar dori, de fapt, o fetiță’, a spus Armin Nicoară, conform Playtech.ro.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton