Inspirați-vă din decorațiunile americane de Crăciun direct de la expoziția de Crăciun

 advertising.ringier
.

Anul acesta am vizitat și tradiționala expoziție de Crăciun, unde se împletesc diferite stiluri și sunt prezentate cele mai noi tendințe de Crăciun. Accentul a fost pus pe expozanții care prezintă un stil diferit față de cel cu care suntem obișnuiți. O adevărată bijuterie au fost brazii artificiali decorați în stil american.

Decorațiuni tradiționale americane pe care le cunoaștem din filmele americane

Chiar și după marele ocean este o tradiție să ai un brad de Crăciun care ar trebui să fie maiestuos și masiv. În locul unuia natural viu, puteți încerca un brad artificial. Expozanții au prezentat mai multe modele de brazi extra masivi și largi care se încadrează perfect în acest concept. La prima vedere, am fost impresionați de un brad de Crăciun uriaș, acoperit la propriu cu o mulțime de ornamente. Cu siguranță știți că stilul american se caracterizează prin decorațiuni fastuoase și spectaculoase și regula nescrisă „Nici un centimetru în zadar”!

Combinațiile tipice de roșu, auriu și alb, modelul de dungi încorporat, nenumărații Moș Crăciun de toate mărimile, renii și chiar personajele de basm suspendate, Mickey Mouse și Goofy atrăgeau atenția tuturor. Alte decorațiuni ingenioase care nu puteau lipsi au fost acadelele americane numite „candy canes”, un manechin în stil carusel sau ruleta rusească. Noile elemente introduse de producători au fost cutiile poștale în stil american, dar și semnele direcționale de la Polul Nord. Sunteți un fan al SUA?  Aceste elemente fascinante ale stilului american sunt pur și simplu un  „Must-have”! 

Coronițe de Crăciun și ghirlande de Crăciun ca parte a unui decor grandios

Ce ar fi Crăciunul fără comediile americane deja iconice care evocă adevăratul spirit al Crăciunului în cercul celor dragi? Spectatorul atent nu va rata cu siguranță designul tipic al gospodăriei americane de Crăciun. Ghirlandele de Crăciun sunt într-adevăr reprezentate din abundență aici. Șemineul este elementul dominant al sufrageriei americane, iar șemineul este locul ideal pentru a amplasa o ghirlandă dens decorată unde cu cât mai mult cu atât mai bine se aplică și în decor. Spărgătorul de nuci sau spiridușul de Crăciun, care ne-au atras atenția și la expoziția menționată mai sus se vor potrivi perfect aici. Tot ce mai rămâne de făcut este să agățați câteva ciorapi și să așteptați ca Moș Crăciun să vă viziteze prin horn și să vă ofere dulciuri sau un mic cadou. Ghirlandele de Crăciun sunt folosite și în exterior, fie pe pervazurile ferestrelor cu sfeșnice de bun gust, fie pe balustrade, fie împodobind ușa de la intrare. Apropo de aceste uși, ele sunt decorate în prezent cu ghirlande de Crăciun voluminoase. Nu trebuie să lipsească câteva figurine kitsch și o panglică roșie mare.

Deci, îndrăzniți să aveți un „Crăciun în stil american” în acest an?

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton