„Tatăl meu a spus tot timpul că eu nu semăn cu el. Când m-am îmbolnăvit de diabet, am fost un pic înlăturat”. Armin Nicoară, confesiune în lacrimi despre relația cu părinții lui

 Dumba Gabriela
.

Armin Nicoară, confesiune în lacrimi despre relația cu părinții lui. Armin Nicoară dezvăluia anul trecut că a avut „și gânduri de moarte' când a aflat că are diabet. Acum, saxofonistul a izbucnit în plâns, în emisiunea lui Măruță, de la Pro TV când a vorbit despre problemele sale de sănătate, dar mai ales despre relația cu părinții săi. Armin a fost mereu speriat de gândul că nu va putea să-și facă părinții mândri de el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Armin Nicoară, confesiune în lacrimi despre relația cu părinții lui. Armin este fiul celebrului instrumentist Petrică Nicoară și a știut tot timpul că va călca pe urmele tatălui său, deși nimeni nu îi dădea vreo șansă. Saxofonistul spune acum că tatăl său îl descuraja și îi spunea că nu are talentul lui, dar iată că Armin i-a surprins pe părinții săi, care acum plâng de fericire când îl aud cântând.

6767667676

Armin Nicoară, confesiune în lacrimi despre relația cu părinții lui

Atunci când a aflat că Armin are diabet, tatăl artistului a crezut că fiul său nu va mai putea să-și continue cariera în muzică. Însă tânărul a vrut să arate tuturor că are talent și va putea să calce pe urmele tatălui său, iar acum este unul dintre cei mai apreciați artiști din România.

„Pot spune că este un duet tată-fiu. Multă lume nu mi-a văzut această latură, nu știu despre supărarea mea, dar tatăl meu a spus tot timpul că eu nu semăn cu el.

Eu, când m-am îmbolnăvit de diabet, am fost un pic înlăturat, nu se vedea în mine că aveam potențial, că o să ajung aici. Cumva, s-a întâmplat atunci, stăteau la o masă tata, unchiul meu, Fane Bănățeanu, și fratele meu și spuneau: „Ce o să-i facem lui Armin, că el nu cred că o să cânte'.

Dumnezeu m-a ajutat să cred că am ajuns cât de cât destul de bine și acum am ales să facem un duet muzical, să-i demonstrez că și eu pot să cânt ca el. (…) Acum, tata e foarte fericit când mă vede și el plânge de bucurie alături de mama. Atunci, pe mine m-a marcat treaba aia', a declarat Armin Nicoară în emisiunea lui Măruță, de la Pro TV.

Citește și: Vlăduța Lupău, după ce a fost asupru criticată că își vinde hainele și nu le donează: „Banii mei sunt munciți și…’

Citește și: „La tribunal eu am pledat vinovat’. Șerban Huidu, dezvăluiri neașteptate la 11 ani de la accidentul cu trei morți

Armin Nicoară a avut gânduri de moarte când a aflat că suferă de diabt

De aproximativ 10 ani, Armin Nicoară suferă de diabet zaharat. Invitat la podcastul „Fiță cu Adiță’, luna trecută, saxofonistul a vorbit despre cele mai cumplite perioade de la aflarea diagnosticului, susținând că au existat momente în care nu a putut să „accepte boala’ și se gândea că viața lui s-a încheiat.

„Când erau zilele mele de naștere nu mai acceptam să răspund la telefoane. Vedeam totul negru. Nu puteam să accept că am boala, am crezut că s-a încheiat viața mea.(…) Am avut și gânduri de moarte. Chiar îmi spuneam atunci, ce rost mai are să trăiesc?', a povestit Armin.

„Toată lumea știe că de când s-a îmbolnăvit de diabet a avut o perioadă în viața lui în care vedea totul negru, trăgea draperiile la cameră și nu mai exista viață. Pentru el a fost o perioadă foarte grea de când s-a îmbolnăvit de diabet. Era foarte închis, nu discuta cu nimeni’, a susținut Claudia Puican, în cadrul podcastului lui Adrian Voicu.

În prezent, artistul a mărturisit că a învățat să trăiască cu acest diagnostic și este recunoscător pentru toate bucuriile din viața sa.

„Greu am crezut că o să mă atașez de cineva. Ea a umplut golul ăla mare pe care l-am avut și nu cred că o să mai poată fi cineva. Când erau zilele mele de naștere nu mai acceptam să răspund la telefoane. Vedeam totul negru. Nu puteam să accept că am boala, am crezut că s-a încheiat viața mea.(…) Am avut și gânduri de moarte. Chiar îmi spuneam atunci, ce rost mai are să trăiesc?’, a adăugat Armin Nicoară.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton