Apariție excentrică! În ce ținută și-a făcut Anda Adam cumpărăturile? FOTO

 Stamen Diana
.

Apariție excentrică! Anda Adam continuă să-și uimească fanii cu aparițiile sale incendiare. Înainte de a merge la shopping, artista și-a făcut numeroase selfie-uri, iar imaginile sunt absolut incredibile. Cu ce era îmbrăcată vedeta?

Apariție excentrică! În ce ținută și-a făcut Anda Adam cumpărăturile? FOTO

Apariție excentrică! Anda Adam este una dintre cele mai apreciate artiste din România, fiind considerată și una dintre cele mai frumoase prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Se știe că vedeta este o fire elegantă, fiind mereu interesată de imaginea sa.

Recent, blondina a fost surprinsă de paparazzi Spynews.ro în momentul în care se aranja în mașină. Anda Adam a fost surprinsă în parcarea unui complex comercial, în timp ce se aranja în mașină, pentru a merge la shopping. Vedeta își face cât mai multe poze în mașină, purtând o ditamai fundă neagră în cap. Pentru a ieși cât mai bine în poze, vedeta a început să se machieze. Vedeta a folosit fond de ten, anticearcăn și un gloss, iar totul pentru sesiunea care a urmat.

Citeste continuarea pe redactia.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton