(P) 7 trucuri pentru un look seducător

 advertising.ringier
.

Te pregătești să mergi la un party, mai sunt câteva ore până la o întâlnire de afaceri sau te-a invitat iubitul în oraș la o cină surpriză. Acestea sunt doar câteva dintre situațiile în care ai vrea să obții rapid the best version of you, ca să arăți cât mai bine și să ascunzi micile defecțiuni sau semne de oboseală. Ca să reușești, în timp record, să arăți așa cum îți dorești, reține câteva dintre cele mai de efect trucuri:

1. Cum să creezi ochi mari și migdalați

Ca să-ți pui în evidență ochii, apelează la acest mic truc: aplică pe toată pleoapa și pe conturul ochilor o bază de machiaj de nuanța pielii, apoi, colorează zona pleoapei mobile cu un fard de ochi deschis. Astfel, luminezi privirea și ochii par mai mari și mai expresivi. Creează forma migdalată a ochiului aplicând în partea exterioară a pleoapei mobile, aproape de colțul ochiului, un fard de ochi de culoare închisă. Conturează ochii, fără să urmezi linia genelor. Trasează cu creionul o linie ascendentă care să înceapă de jumătatea pleoapei superioare. Astfel, vei obține în timp record o privire de gheișă.

2. Cum să-ți faci gene senzuale

Înainte să aplici o linie cu un creion dermatograf negru sau cu tuș pe pleoape, utilizează un creion dermatograf maro, ca să trasezi o linie foarte apropiată de cea a genelor. Aplică creionul maro și sub gene, ridicând cu grijă pleoapa. Abia după aceea, treci la folosirea creionului sau tușului negru pentru conturarea pleoapelor. În acest fel, ochii tăi vor fi mai seducători, iar clipitul va fi mai senzual, ca de felină.

3. Ce să faci dacă ai sprâncene inegale

Compensează zonele inegale cu unele produse de îngrijire a sprâncenelor: gel colorat, dotat cu perie de aplicare, sau mascara pentru sprâncene, ca să le modelezi așa cum îți place. Obișnuiește-te să-ți piepteni sprâncenele și să utilizezi un creion special pentru conturarea lor. Aplică, imediat sub sprâncene, iluminator de ten, pentru că le va scoate în evidență și vor părea mai bogate, iar micile asimetrii vor fi atenuate.

4. Cum obții obraji îmbujorați

Ca să obții rapid un efect de obraji îmbujorați, pune un strop de gloss de buze transparent pe cele mai înalte zone ale pomeților. Vei obține o strălucire discretă și naturală, pe care o evidențiezi, apoi, prin aplicarea unui fard de obraz în tonuri de roz și a unui blush de culoare nud-roşcată.

5. Ce să faci pentru o gură cărnoasă ca o cireașă

Adaugă în balsamul de buze două-trei picături de ulei esențial de mentă și de scorțișoară, aplică pe buze și masează ușor, să intre în profunzime. Gura va căpăta un aspect mai plin și mai voluminos. La fel de eficient este scrubul din miere și zahăr brun pe care trebuie să-l aplici pe buze, apoi, să masezi timp de 1-2 minute. Vei avea o guriță dulce, și la propriu, și la figurat, numai bună de …pupat!

6. Cum scapi de cearcăne cât ai zice…ten

Pune pe pleoape felii de cartofi pe care le-ai ținut, în prealabil, la rece. Obții același efect dacă în loc de cartofi folosești felii de castravete verde sau pliculețe de ceai de mușețel. O altă metodă este să pui în congelator două linguri și, după ce le lași 10 minute să se răcească, le aplici pe pleoape timp de alte 10 minute. Fața ta nu va mai avea urmă de cearcăn. 7.

7. Cum obții o față luminoasă, chiar dacă ești obosită

Dacă vrei să ai o piele curată şi strălucitoare, amestecă o lingură de bicarbonat de sodiu cu puţin gel de faţă sau soluţie de curăţare, apoi, spală-te pe faţă cu această mixtură. Tenul va fi revigorat și gata pentru o sesiune reușită de machiaj. Utilizează iluminator pentru vârful nasului, centrul frunţii şi bărbie, plus câteva accente pe zona arcadei și pomeți. Astfel, vei căpăta un look fresh, oricât ai fi de obosită.

Reține aceste trucuri de efect pentru un look seducător și transformă micile imperfecțiuni ale feței în adevărate atuuri de frumusețe și farmec!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton