Antonia și Connect-R își spun "Adio"

 Adina Vilcea
.

Așteptarea a luat sfârșit! Antonia începe anul cu un nou single, o colaborare neașteptată cu Connect-R, iar piesa lansată se numește „Adio'.

Antonia și-a surprins fanii cu o nouă piesă. De data aceasta, artista care de curând a fost inclusă în topul TC Candler al celor mai frumoase femei din lume și se află pe locul 11, devansând nume precum Monica Bellucci, Cara Delevigne sau Natalie Portman, a lansat o piesă sensibilă, emoționantă, sinceră despre dragoste, însoțită de videoclip.

„Mă bucur pentru această colaborare cu Connect-R, un artist pe care îl apreciez. Îmi place mult „Adio„, o piesă cu feeling și versuri frumoase!', a declarat Antonia.

„Adio' este o piesă la care țin foarte mult! Și mă bucur că o câ​nt cu Antonia! E o poveste despre adevăr sau mai bine spus despre frica de a spune adevărul! Cu siguranță se vor regăsi mulți în această piesă', a declarat Connect-R.

Single-ul a fost compus de Connect-R și DJ Sava și produsă de Alex Cotoi, producătorul roman care a produs cele mai multe dintre hiturile Carlas Dreams, câștigător al premiului Grammy cu piesa Baddest Girl in Town' a lui Pitbull. Iar videoclipul piesei „Adio' a fost filmat și regizat de Khaled Mokhtar, cu care ANTONIA a colaborat de nenumărate ori pentru Marabou', Greșesc', Milk and Honey' – GGirls.

Citește și:

Iulia Vântur, atinsă pasional de un indian! Nu, nu e Salman Khan

Transformare radicală de look pentru Diana Dumitrescu! Aşa va apărea la Eurovision – FOTO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton